چه مقدار کافئین در شکلات وجود دارد؟ اگرچه به طور طبیعی در شکلات کافئین وجود دارد، اما در بیشتر موارد مقدار ناچیزی در آن در مقایسه با کافئین موجود در قهوه، چای های خاص (مانند چای سیاه و سبز) و نوشابه ها وجود دارد. در اینجا یک تفکیک برای مرجع است.
یک قوطی متوسط 12 اونسی نوشابه حاوی 30 تا 40 میلی گرم کافئین است.
یک فنجان 8 اونس چای سبز یا سیاه حاوی چیزی بین 30 تا 50 میلی گرم است (چای سبز معمولاً کمتر از چای سیاه دارد).
یک فنجان 8 اونس قهوه حاوی 80 تا 100 میلی گرم است.
یک قوطی 8 اونسی یک نوشیدنی انرژی زا می تواند حاوی 40 تا 250 میلی گرم باشد.
چه مقدار کافئین در شکلات وجود دارد؟ Liron Pergament-Gal، شکلاتساز مستقر در بوستون و صاحب ChocAllure توضیح میدهد که در مورد شکلات، مقدار کافئین بسته به نوع شکلات، شرایط رشد دانههای کاکائو و منبع کاکائو میتواند متفاوت باشد.
Pergament-Gal می گوید: «به طور کلی، یک تخته شکلات تلخ 3.5 اونس می تواند 50 تا 150 میلی گرم کافئین داشته باشد. این یک محدوده است، و 150 میلی گرم مقدار قابل توجهی از کافئین است – اما این حداکثر است. و عموماً مردم در یک وعده قهوه بسیار بیشتری نسبت به شکلات مصرف می کنند.
شکلات های تیره تر – برای مثال تلخ و نیمه شیرین – معمولاً بیشترین کافئین را دارند. شکلات شیری معمولا حاوی کافئین کمتری است، زیرا حاوی مواد جامد کاکائو کمتری است. و شکلات سفید اصلاً کافئین ندارد، زیرا در واقع از مواد جامد کاکائو ساخته نمیشود.
Pergament-Gal اضافه می کند که از نظر فنی یک محرک دیگر در دانه های کاکائو به نام تئوبرومین وجود دارد. این باعث افزایش سطح انرژی می شود، اما این افزایش به اندازه کافئین نیست.
کافئین موجود در شکلات تلخ
از آنجایی که شکلات تلخ حاوی بیشترین دانه های کاکائو یا مواد جامد کاکائو است، حاوی بیشترین کافئین است. آن درصدهای بالاتری که روی تخته های شکلات تیره می بینید – 85 درصد، 77 درصد – نشان دهنده مقدار جامدات کاکائو در میله است. هر چه درصد مواد جامد کاکائو بیشتر باشد، شکلات تیرهتر یا تلختر است، محتوای قند کمتری دارد و آنتیاکسیدانهای بیشتری دارد و همچنین نشاندهنده این است که کافئین بیشتری دارد زیرا از مواد جامد کاکائو بیشتری تشکیل شده است. (منبع)
برای مطلب مرتبط بیشتر به این صفحه سری بزنید