ایمنی مواد غذایی در هوای گرم ​

adminadmin
22 بازدید
ایمنی مواد غذایی در هوای گرم ​

ایمنی مواد غذایی در هوای گرم ​: گرما در تابستان جاری است، به این معنی که بسیاری از ما با خانواده و دوستان خود در فضای باز لذت خواهیم برد. اگر در بیرون از خانه پیک نیک یا کباب می گذرانید، در اینجا نکاتی وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید تا مطمئن شوید همه سالم و ایمن هستند.

1. غذا را با خیال راحت بسته بندی کنید

هنگامی که در حال بسته بندی مواد غذایی در خانه هستید و آماده می شوید تا آن ها را به محل تجمع خود در فضای باز ببرید، مطمئن شوید که اقلام در دمای مناسب نگهداری می شوند. این امر به ویژه برای غذاهایی که معمولاً در یخچال یا فریزر نگهداری می شوند بسیار مهم است.طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، غذاهای سرد باید در دمای 40 درجه فارنهایت یا کمتر برای جلوگیری از رشد باکتری ها نگهداری شوند. گوشت، مرغ و غذاهای دریایی را می توان در حالی که هنوز یخ زده است بسته بندی کرد. این به آنها کمک می کند مدت بیشتری سردتر بمانند.

اگر بتوانید نوشیدنی های خود را در یک خنک کننده و غذاهای فاسد شدنی را در دیگری بسته بندی کنید، بهتر است. این به محدود کردن تعداد دفعات باز شدن کولر کمک می کند و به غذا اجازه می دهد مدت بیشتری سردتر بماند. همچنین مطمئن شوید که باقیمانده ها را به درستی بسته بندی کنید. تمام غذاهای فاسد شدنی را که بیش از دو ساعت در دمای اتاق باقی مانده اند (یا یک ساعت اگر دمای بیش از 90 درجه فارنهایت است) دور بریزید یا کمپوست کنید.

2. محصول خود را بشویید

قبل از خوردن هر گونه میوه یا سبزی، ابتدا باید آنها را زیر آب تمیز قرار دهید. انجام این کار حتی برای محصولاتی با پوست و پوستی که نمی خورید، مانند هندوانه، مهم است. هنگام بریدن میوه، میکروب ها و باکتری های روی پوست یا پوست می توانند به داخل میوه نفوذ کنند. از برس دست یا سبزیجات خود برای مالیدن میوه ها و سبزیجات با پوست سفت زیر آب استفاده کنید. نیازی به استفاده از صابون نیست.محصولات بسته بندی شده با برچسب “آماده برای خوردن” یا هر نوع “شسته شده” نیازی به شستن قبل از خوردن ندارند.

3. دست های خود را بشویید و از آلودگی متقاطع خودداری کنید

ایمنی مواد غذایی در هوای گرم ​ : قبل از دست زدن به هر غذایی حتما دست های خود را بشویید. اگر با گوشت خام، مرغ یا غذاهای دریایی کار می کنید، پس از دست زدن به آنها دست های خود را با آب و صابون بشویید. از همان ظروف یا بشقاب هایی که با گوشت خام، مرغ یا غذاهای دریایی استفاده کرده اید، استفاده نکنید، مگر اینکه ابتدا شسته شده باشند. برای ضدعفونی کردن این اقلام بهتر است از آب گرم و صابون استفاده کنید. این مهم است زیرا این مواد غذایی خام می توانند باکتری ها را به غذاهای آماده برای خوردن منتقل کنند. (منبع)

برای مطلب مرتبط بیشتر به این صفحه سری بزنید

دسته بندی مراقب و سلامتی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قرص چاقی
  • قرص چاقی ویتافیت
  • قرص چاقی صورت فت فیس
  • پودر و قرص چاقی گین آپ
  • قرص و کرم حجم دهنده بالا تنه
  • قرص و کرم حجم دهنده پایین تنه
محصولات مو
  • محلول ضد ریزش زاندروکس
  • قرص هیربرست
  • ماسک ترمیم کننده موی
محصولات پوستی
  • کرم بوتاکس و چین و چروک
  • کرم مرطوب کننده ابرسان
  • کرم روشن کننده رفع تیرگی
  • پیله ابریشم
  • دور چشم
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت
ارسال پیام
1
مشاوره رایگان
در اسرع وقت پاسخ گو خواهیم بود.
سلام
می تونم کمکتون کنم ؟