چرا از تخم مرغ در پخت و پز استفاده می شود؟ تخم مرغ در پخت چندین هدف دارد. آنها به ساختار، رنگ، طعم و قوام محصولات پخته شده به روش های زیر کمک می کنند:
- الزام آور. تخم مرغ به ترکیب مواد و حفظ آنها کمک می کند. این به مواد غذایی ساختار می دهد و از تجزیه آن جلوگیری می کند.
- مایه خمیر شدن. تخممرغها هوا را در غذاها به دام میاندازند و باعث میشوند در حین گرم شدن، منبسط شوند. این کار به پف کردن یا بلند شدن غذاها کمک میکند و به غذاهای پختهشده مانند سوفله، کیک غذای فرشته، حجم و بافت سبک و مطبوع آنها کمک میکند.
- مرطوب. مایع حاصل از تخم مرغ به مواد دیگر در دستور غذا جذب می شود که به افزودن رطوبت به محصول نهایی کمک می کند.
- طعم و ظاهر. تخممرغها به انتقال طعم دیگر مواد کمک میکنند و وقتی در معرض حرارت قرار میگیرند قهوهای میشوند. آنها به بهبود طعم محصولات پخته شده کمک می کنند و به ظاهر طلایی مایل به قهوه ای آنها کمک می کنند.
خلاصه
تخم مرغ در پخت چندین هدف دارد. بدون آنها، محصولات پخته شده ممکن است خشک، مسطح یا بدون طعم باشند. اما جایگزین های زیادی برای تخم مرغ وجود دارد.
سس سیب
سس سیب پوره ای است که از سیب پخته شده تهیه می شود. اغلب با ادویه جات دیگر مانند جوز هندی و دارچین شیرین یا طعم دار می شود. استفاده از 1/4 فنجان (حدود 65 گرم) سس سیب می تواند جایگزین تخم مرغ در اکثر دستور العمل ها شود. بهتر است از سس سیب شیرین نشده استفاده کنید. اگر از انواع شیرین شده استفاده می کنید، باید میزان شکر یا شیرین کننده را در خود دستور غذا کاهش دهید.
خلاصه
سس سیب شیرین نشده جایگزینی عالی برای تخم مرغ در اکثر دستور العمل ها است. می توانید از 1/4 فنجان (حدود 65 گرم) برای جایگزینی 1 تخم مرغ استفاده کنید.
موز له شده
موز پوره شده جایگزین محبوب دیگری برای تخم مرغ است. تنها نقطه ضعف پخت با موز این است که محصول نهایی شما ممکن است طعم موز ملایمی داشته باشد. سایر میوه های پوره شده مانند کدو تنبل و آووکادو نیز موثر هستند و ممکن است چندان روی طعم آن تأثیر نگذارند. از هر میوه ای که برای استفاده انتخاب می کنید، می توانید هر تخم مرغ را با 1/4 فنجان (65 گرم) پوره جایگزین کنید.
محصولات پخته شده با میوه های پوره شده ممکن است به این اندازه قهوه ای نشوند، اما بسیار متراکم و مرطوب خواهند بود. این جایگزین در کیک ها، کلوچه ها، براونی ها و نان های سریع بهتر عمل می کند.
خلاصه
می توانید از موز له شده یا میوه های دیگر مانند کدو تنبل و آووکادو برای جایگزینی تخم مرغ استفاده کنید. برای هر تخم مرغی که می خواهید جایگزین کنید، از 1/4 فنجان (65 گرم) پوره میوه استفاده کنید.
دانه کتان یا دانه چیا آسیاب شده
چرا از تخم مرغ در پخت و پز استفاده می شود؟ دانه کتان و دانه چیا هر دو دانه های ریز هستند که بسیار مغذی هستند. آنها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، فیبر و سایر ترکیبات گیاهی منحصر به فرد هستند. می توانید دانه ها را خودتان در خانه آسیاب کنید یا کنجاله دانه آماده را از فروشگاه بخرید. برای جایگزینی یک تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری (7 گرم) چیا یا بذر کتان آسیاب شده را با 3 قاشق غذاخوری (45 گرم) آب هم بزنید تا کاملا جذب و غلیظ شود. (منبع)
برای مطلب مرتبط بیشتر به این صفحه سری بزنید