جایگزین های موثر برای تخم مرغ : اگر نمیتوانید تخممرغ بخورید یا از خوردن آن اجتناب کنید، میتوانید آنها را با انواع غذاهای دیگر از جمله موز، توفو، ماست و غیره جایگزین کنید. تخممرغها فوقالعاده سالم و همهکاره هستند و آنها را به غذایی محبوب برای بسیاری تبدیل میکند. آنها به ویژه در پخت و پز رایج هستند، جایی که تقریباً هر دستور غذا به آنها نیاز دارد.
اما به دلایل مختلف، برخی افراد از تخم مرغ اجتناب می کنند. خوشبختانه، جایگزین های زیادی وجود دارد که می توانید به جای آن استفاده کنید. این مقاله به بررسی مواد مختلفی می پردازد که می توانند به عنوان جایگزین تخم مرغ استفاده شوند.
دلایلی که ممکن است نیاز به جایگزینی تخم مرغ داشته باشید
دلایل مختلفی وجود دارد که چرا شما ممکن است نیاز به یافتن جایگزینی برای تخم مرغ در رژیم غذایی خود داشته باشید. آلرژی ها و ترجیحات غذایی دو مورد از رایج ترین آنها هستند.
آلرژی به تخم مرغ
تخم مرغ دومین آلرژی غذایی رایج در ایالات متحده است. یک مطالعه نشان داد که 50٪ از کودکان در سن 3 سالگی آلرژی را بیشتر می کنند، و 66٪ آنها تا سن 5 سالگی بیشتر از آن رشد می کنند. مطالعات دیگر نشان می دهد که ممکن است تا سن 16 سالگی طول بکشد تا حساسیت به تخم مرغ بیشتر شود .
در حالی که اکثر کودکانی که به تخم مرغ آلرژی دارند به مرور زمان تحمل می کنند، برخی از افراد در تمام زندگی خود حساسیت دارند. و دیگران ممکن است تا زمانی که به سن بلوغ نرسند متوجه آلرژی بودن خود نشوند.
رژیم گیاهی
برخی از افراد از رژیم غذایی گیاهخواری پیروی می کنند و از خوردن گوشت، لبنیات، تخم مرغ یا سایر محصولات حیوانی خودداری می کنند. وگان ها به دلایل مختلف از جمله اهداف بهداشتی، نگرانی های زیست محیطی و/یا دلایل اخلاقی در مورد حقوق حیوانات از مصرف محصولات حیوانی اجتناب می کنند.
خلاصه
جایگزین های موثر برای تخم مرغ : برخی از افراد ممکن است به دلیل حساسیت به تخم مرغ نیاز به اجتناب از تخم مرغ داشته باشند، در حالی که برخی دیگر به دلایل بهداشت شخصی، محیطی یا اخلاقی از آن اجتناب می کنند.
چرا از تخم مرغ در پخت و پز استفاده می شود؟
تخم مرغ در پخت چندین هدف دارد. آنها به ساختار، رنگ، طعم و قوام محصولات پخته شده به روش های زیر کمک می کنند:
- الزام آور. تخم مرغ به ترکیب مواد و حفظ آنها کمک می کند. این به مواد غذایی ساختار می دهد و از تجزیه آن جلوگیری می کند.
- مایه خمیر شدن. تخممرغها هوا را در غذاها به دام میاندازند و باعث میشوند در حین گرم شدن، منبسط شوند. این کار به پف کردن یا بلند شدن غذاها کمک میکند و به غذاهای پختهشده مانند سوفله، کیک غذای فرشته، حجم و بافت سبک و مطبوع آنها کمک میکند.
- مرطوب. مایع حاصل از تخم مرغ به مواد دیگر در دستور غذا جذب می شود که به افزودن رطوبت به محصول نهایی کمک می کند. (منبع)
برای مطلب مرتبط بیشتر به این صفحه سری بزنید