چگونه تشخیص دهیم که تخم مرغ خراب شده است؟

adminadmin
122 بازدید
چگونه تشخیص دهیم که تخم مرغ خراب شده است؟

چگونه تشخیص دهیم که تخم مرغ خراب شده است؟ اگر مطمئن نیستید که تخم‌مرغ‌هایتان چه مدت در یخچال مانده‌اند، راه‌های مختلفی برای تشخیص خوب بودن یا نبودن آنها وجود دارد. اولین قدم باید بررسی تاریخ فروش یا انقضای چاپ شده روی کارتن باشد. اگر تاریخ فعلی قبل از این تاریخ باشد، هیچ نگرانی در مورد آن ندارید. از طرف دیگر، به دنبال تاریخ بسته بندی باشید.

این عدد به صورت یک عدد سه رقمی که مربوط به روزی است که تخم مرغ ها شسته و بسته بندی شده اند چاپ می شود. برای مثال، 1 ژانویه 001 است. اگر تخم‌ها کمتر از 30 روز از تاریخ بسته‌بندی فاصله دارند، می‌توانید مطمئن باشید که هنوز خوب هستند.

با این حال، تخم‌های شما ممکن است تا چند هفته بعد از این تاریخ‌ها همچنان خوب باشند. در این مورد، بهترین راه برای تشخیص خرابی تخم مرغ، انجام آزمایش بوییدن است. روش‌های دیگر، مانند کندل کردن یا آزمایش شناور، فقط می‌تواند به شما بگوید که یک تخم‌مرغ تازه است یا خیر، اما نه اینکه خراب شده باشد .

قبل از انجام آزمایش بوییدن، بررسی کنید که آیا پوسته دارای ترک است یا ظاهری پودری یا لزج دارد. اگر چنین است، تخم مرغ را پرتاب کنید. اگر همه چیز خوب به نظر می رسد، تخم مرغ را قبل از استفاده در یک بشقاب تمیز و سفید بشکنید. هرگونه تغییر رنگ یا بوی خنده دار را بررسی کنید . تخم مرغی که خراب شده بویی غیر قابل انکار خواهد داد. اگر همه چیز عادی به نظر می رسد و تخم مرغ بویی ندارد، استفاده از آن خوب است. با این حال، توجه به این نکته مهم است که تخم‌مرغ‌های آلوده به باکتری سالمونلا ممکن است ظاهر و بویی کاملاً طبیعی داشته باشند، حتی اگر شما را بیمار کنند.

بنابراین، حتما تخم مرغ ها را تا زمانی که سفیده و زرده سفت شوند بپزید تا باکتری های موجود در آن از بین بروند. غذاهای حاوی تخم مرغ، مانند کاسرول، باید تا حداقل دمای داخلی 160 درجه فارنهایت (71 درجه سانتیگراد) پخته شوند. اگرچه بسیاری از مردم تخم‌مرغ‌های نیم‌پز را ترجیح می‌دهند، اما برخی از جمعیت‌ها باید از این کار اجتناب کنند، زیرا در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از غذا هستند، از جمله کودکان خردسال، افراد مسن، افراد باردار و افراد با سیستم ایمنی ضعیف.

برای دستور العمل هایی که نیاز به تخم مرغ خام دارند، مانند سس سالاد سزار، بهتر است از تخم مرغ پاستوریزه استفاده کنید. این مقاله را بخوانید تا در مورد چگونگی تشخیص خوب یا بد بودن تخم مرغ بیشتر بدانید.

خلاصه

اگر یک تخم مرغ از تاریخ فروش یا انقضا گذشته است، ممکن است هنوز استفاده از آن خوب باشد. تخم مرغ را در یک بشقاب تمیز و سفید بشکنید. اگر ظاهر و بوی معمولی دارد، استفاده از آن اشکالی ندارد.

نحوه استفاده از تخم مرغ قدیمی

اگر تخم‌مرغ‌های شما تازه‌ترین تخم‌مرغ نیستند، اما خراب نشده‌اند، راه‌های خاصی برای بهترین استفاده از آنها وجود دارد. به همین ترتیب، کاربردهای خاصی برای تخم مرغ تازه وجود دارد. تخم مرغ های قدیمی برای جوشاندن ایده آل هستند. همانطور که تخم مرغ پیر می شود و حفره هوای آن بزرگتر می شود، پوست کندن آن آسان تر می شود. تخم مرغ های قدیمی انتخاب خوبی برای تخم مرغ های آب پز، تخم مرغ های شیطانی یا سالاد تخم مرغ هستند. تخم‌مرغ‌های قدیمی را می‌توان برای تخم‌مرغ، املت، کاسرول یا کیچ نیز استفاده کرد. با این حال، تخم‌مرغ‌های سرخ‌شده و تخم‌مرغ‌های آب‌پز را باید با تخم‌مرغ تازه درست کرد. هر چه تخم مرغ بیشتر در یخچال بماند، زرده و سفیده آن روان تر می شود. این بدان معناست که استفاده از یک تخم مرغ قدیمی به جای یک تخم مرغ سرخ شده سفت یا یک تخم مرغ آب پز فشرده ممکن است منجر به آبریزش شود.

علاوه بر این، یک تخم مرغ کهنه ممکن است به عنوان یک ماده خمیر کننده برای پخت نتواند مؤثر باشد. با این وجود، تخم مرغ های قدیمی را می توان تقریبا برای هر منظوری مورد استفاده قرار داد. اگر مطمئن نیستید که تخم مرغ چه مدت در یخچال مانده است، آن را بشکنید و ابتدا یک تست بوییدن انجام دهید.

خلاصه

تخم مرغ های آب پز اگر با تخم مرغ های قدیمی تر درست شوند راحت تر پوست می کنند. تخم‌مرغ‌های قدیمی برای تخم‌مرغ‌های همزده، املت، کاسرول یا کیچ نیز مناسب هستند. تخم‌مرغ‌های تازه برای سرخ کردن، شکار کردن یا پختن بهترین گزینه هستند.

خط پایین

چگونه تشخیص دهیم که تخم مرغ خراب شده است؟ اگر پس از گذشت تاریخ روی کارتن، تخم مرغ های خود را بیرون بیاندازید، ممکن است تخم مرغ های بسیار خوبی را هدر دهید. با نگهداری مناسب، تخم مرغ می تواند حداقل 3 تا 5 هفته در یخچال و حدود 1 سال در فریزر بماند.

هر چه یک تخم مرغ بیشتر نگهداری شود، کیفیت آن بیشتر کاهش می یابد و باعث می شود که فنری کمتر و آبریزش بیشتری داشته باشد. با این حال، تخم مرغ های قدیمی هنوز برای چندین مورد مفید هستند. آنها برای جوشاندن ایده آل هستند و می توان از آنها برای املت، تخم مرغ همزده یا غذاهای تخم مرغ پخته استفاده کرد. اگر مطمئن نیستید که تخم مرغ چه مدت در یخچال مانده است، آن را در یک بشقاب تمیز بشکنید و قبل از استفاده بررسی کنید که ظاهر و بوی آن عادی باشد. (منبع)

برای مطلب مرتبط بیشتر به این صفحه سری بزنید

دسته بندی تناسب اندام و تغذیه
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قرص چاقی
  • قرص چاقی ویتافیت
  • قرص چاقی صورت فت فیس
  • پودر و قرص چاقی گین آپ
  • قرص و کرم حجم دهنده بالا تنه
  • قرص و کرم حجم دهنده پایین تنه
محصولات مو
  • محلول ضد ریزش زاندروکس
  • قرص هیربرست
  • ماسک ترمیم کننده موی
محصولات پوستی
  • کرم بوتاکس و چین و چروک
  • کرم مرطوب کننده ابرسان
  • کرم روشن کننده رفع تیرگی
  • پیله ابریشم
  • دور چشم
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
ارسال پیام
1
مشاوره رایگان
در اسرع وقت پاسخ گو خواهیم بود.
سلام
می تونم کمکتون کنم ؟