دارچین به کنترل قند خون کمک میکند : دارچین ممکن است برای افرادی که سطح قند خون بالایی دارند، از جمله افراد مبتلا به دیابت نوع 2، مفید باشد. مطالعات نشان میدهند که دارچین ممکن است با کاهش سرعت آزادسازی گلوکز در جریان خون، افزایش جذب گلوکز و افزایش حساسیت بدن به انسولین، هورمونی که به انتقال قند خون به داخل سلولها کمک میکند، به کاهش قند خون کمک کند.
مطالعه ای که شامل 40 نفر بود نشان داد شرکت کنندگانی که بین سه تا شش گرم دارچین در روز به مدت 40 روز مصرف می کردند، کاهش قابل توجهی در سطح قند خون قبل و بعد از غذا داشتند.
مطالعه دیگری روی 140 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که مصرف یک گرم دارچین در روز به مدت سه ماه باعث بهبود قند خون ناشتا، هموگلوبین A1c (نشانگر کنترل طولانی مدت قند خون)، انسولین ناشتا و مقاومت به انسولین در مقایسه با دارونما شد. درمان.
در همین مطالعه، گروه دارچین نیز بهبودهایی را در سطح کلسترول خود تجربه کردند. اثرات مثبت مکمل دارچین در شرکت کنندگان با شاخص توده بدنی پایه (BMI) بالاتر بیشتر بود.
علاوه بر مکمل دارچین، مطالعات نشان می دهد که خوردن و نوشیدن دارچین می تواند برای سلامتی مفید باشد و همچنین ممکن است به کاهش قند خون کمک کند. به عنوان مثال، مطالعه ای روی 30 بزرگسال نشان داد که نوشیدن 3.5 اونس چای دارچین قبل از مصرف محلول قند منجر به کاهش سطح قند خون پس از نوشیدن در مقایسه با گروه کنترل می شود.
نحوه مصرف دارچین
دارچین به کنترل قند خون کمک میکند : دارچین را می توان به عنوان ادویه روی مواد غذایی یا به عنوان مکمل مصرف کرد. مکمل های دارچین معمولاً در دوزهای تقسیم شده در طول روز مصرف می شوند و می توانند با یا بدون غذا مصرف شوند.
یک راه آسان برای افزایش مصرف دارچین این است که این ادویه را به وعده های غذایی، میان وعده ها و نوشیدنی های مورد علاقه خود اضافه کنید. دارچین را همچنین میتوان به غذاهایی مانند بلغور جو دوسر، محصولات پخته شده، اسموتیها، پودینگ چیا و سوپها اضافه کرد تا طعم و مزه آن افزایش یابد.
مقدار دارچینی که به طور معمول در غذا مصرف می شود به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می شود. تحقیقات نشان داده است که مصرف مکمل دارچین کاسیا در دوزهای یک تا دو گرم در روز تا سه ماه بی خطر است. همچنین نشان داده شده است که در دوزهای سه تا شش گرم تا شش هفته ایمن است.
اگر از مکمل های دارچین برای کمک به درمان یک بیماری خاص استفاده می کنید، مهم است که با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید تا مقدار دوز مناسب و ایمن را تعیین کنید.
آیا دارچین بی خطر است؟
زمانی که دارچین به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی معمولی مصرف شود، بی خطر است و با عوارض جانبی نامطلوب همراه نیست. با این حال، مانند بسیاری از ادویه ها و گیاهان، مصرف دوزهای بالاتر دارچین به شکل مکمل می تواند عوارض جانبی ایجاد کند و برای همه بی خطر نیست.
دارچین کاسیا حاوی سطوح بالایی از ترکیبی به نام کومارین است که مصرف منظم آن در دوزهای بالا می تواند برای کبد سمی باشد و خطراتی برای سلامتی ایجاد کند. در حالی که اکثر محصولات دارچین کاسیا حاوی کومارین کافی برای آسیب رساندن به سلامت نیستند، کارشناسان به افراد مبتلا به بیماری کبد توصیه می کنند از مصرف محصولات دارچین با دوز بالا مانند مکمل های دارچین خودداری کنند.
دارچین کاسیا تا 1% کومارین دارد، در حالی که دارچین سیلان حدود 0.004% دارد.
مصرف روزانه قابل تحمل (TDI) برای کومارین 0.1 میلی گرم در هر کیلوگرم در روز است. مصرف بیش از آن می تواند به سلامتی آسیب برساند
مکملهای دارچینی که حاوی دوزهای بالایی از دارچین هستند نیز ممکن است برای افرادی که باردار هستند یا در دوران شیردهی هستند ناامن باشد. تحقیقات کافی در مورد اثرات مکمل های دارچین برای این گروه ها وجود ندارد. (منبع)