دارچین خواص آنتی اکسیدانی دارد :دارچین طعمی گرم و تند دارد و معمولاً به محصولات پخته شده مانند پای، کلوچه و کیک، و همچنین غذاهای خوش طعم و نوشیدنیهایی مانند سیب، اضافه میشود.
دارچین یک ادویه محبوب است که از پوست چندین گونه درخت دارچین از جمله دارچین Cinnamomum verum یا دارچین سیلان و Cinnamomum aromaticum یا دارچین کاسیا به دست می آید. دارچین کاسیا رایج ترین نوع فروخته شده در ایالات متحده است.
علاوه بر کاربردهای آشپزی، دارچین را می توان به عنوان مکمل مصرف کرد. دارچین حاوی ترکیبات دارویی مختلفی است که ممکن است برای افراد مبتلا به بیماری هایی مانند دیابت و بیماری قلبی مفید باشد
حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است
فواید سلامتی دارچین تا حد زیادی به غلظت بالای ترکیبات گیاهی محافظ آن مانند کومارین، اسید سینامیک، اوژنول و سینامالدئید مربوط می شود.
این مواد دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی قوی هستند.
ترکیبات پلی فنولی موجود در دارچین، مانند سینامالدئید، ممکن است به کاهش التهاب در بدن از طریق تنظیم پروتئین های پیش التهابی کمک کند.
برخی تحقیقات نشان میدهند که این ترکیبات ممکن است به افزایش فعالیت آنتیاکسیدانها نیز کمک کنند، که به محافظت از بدن در برابر رادیکالهای آزاد و استرس اکسیداتیو کمک میکنند. آسیب سلولی و کمک به بیماری. آنتی اکسیدان ها به مقابله با این اثرات کمک می کنند
دارچین به دلیل غلظت بالای ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، ممکن است برای مبتلایان به بیماری های التهابی مانند آرتریت روماتوئید (RA) مفید باشد.
یک مطالعه کوچک که شامل 36 زن مبتلا به آرتریت روماتوئید بود نشان داد شرکتکنندگانی که روزانه دو گرم دارچین به مدت هشت هفته مصرف میکردند، کاهش قابلتوجهی در سطوح نشانگرهای التهابی در مقایسه با گروه دارونما داشتند. گروه دارچین همچنین کاهش قابل توجهی در فعالیت بیماری RA و تعداد مفاصل حساس و متورم را تجربه کرد.
ممکن است فشار خون و سطح چربی خون را کاهش دهد
دارچین خواص آنتی اکسیدانی دارد : مکملهای دارچین ممکن است با بهبود فشار خون و گردش خون و کاهش سطح چربی خون، مانند کلسترول LDL، برای سلامت کلی قلب مفید باشند. داشتن فشار خون بالا و سطوح بالای چربی خون می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد، بنابراین مصرف مکمل های دارچین ممکن است به کاهش خطر قلبی عروقی کمک کند.
مطالعات نشان می دهد که ترکیبات موجود در دارچین، مانند سینامالدئید، خاصیت شل کنندگی عروق دارند، به این معنی که به رگ های خونی کمک می کند. این می تواند به بهبود فشار خون و گردش خون در سراسر بدن کمک کند
سینامالدئید همچنین ممکن است آزادسازی کلسیم را که یک ماده معدنی ضروری برای انقباض عروق یا سفت شدن رگهای خونی است، مهار کند.
مطالعه ای روی 40 فرد مبتلا به فشار خون بالا نشان داد که درمان با 1500 میلی گرم دارچین در روز به مدت سه ماه منجر به کاهش قابل توجه فشار خون سیستولیک متوسط (بالاترین عدد) در مقایسه با گروه دارونما شد.
در همان مطالعه، گروه دارچین کاهش قابل توجهی در کلسترول LDL و افزایش قابل توجهی در سطح کلسترول HDL محافظ قلب را تجربه کرد.
مطالعه کوچک روی 36 زن مبتلا به آرتریت روماتوئید که در بالا ذکر شد، همچنین نشان داد شرکتکنندگانی که مکمل دارچین دریافت کرده بودند، کاهش قابل توجهی در فشار خون دیاستولیک (عدد پایین) داشتند.
علاوه بر این، بررسی 9 مطالعه نشان داد که مکمل دارچین منجر به کاهش قابل توجهی در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک می شود. محققان با استفاده از دو گرم دارچین یا کمتر به مدت حداقل 12 هفته، اثرات بیشتری بر فشار خون سیستولیک مشاهده کردند.
بررسی اخیر دیگری به این نتیجه رسید که دارچین ممکن است به کاهش کلسترول و جذب اسیدهای چرب در روده کمک کند، که می تواند به کاهش سطح چربی خون کمک کند. این بررسی همچنین نشان داد که دارچین تولید کلسترول را در بدن کاهش می دهد. (منبع)