فواید کاکائو برای سلامتی

adminadmin
132 بازدید
فواید کاکائو برای سلامتی

فواید کاکائو برای سلامتی : کاکائو میوه ای است که توسط گیاه کاکائو تئوبروما تولید می شود. این درخت که عمدتاً در آفریقا، آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی رشد می کند، غلاف هایی تولید می کند که حاوی دانه های کاکائو هستند. این دانه ها که گاهی به آن دانه های کاکائو نیز می گویند، برای تبدیل شدن به شکلات تحت فرآوری قرار می گیرند.

تکه های شکلات دقیقاً سوپر غذاها نیستند، اما کاکائویی که از آن درست می شود سرشار از مواد مغذی است. کاکائو سرشار از آنتی اکسیدان ها و همچنین مواد معدنی حیاتی مانند منیزیم و آهن است.

منابع غذایی سالم کاکائو شامل موادی مانند پودر کاکائو شیرین نشده و نوک کاکائو است. نوک کاکائو تکه های کوچک و ترد دانه های کاکائو هستند که خشک شده اند. مکمل هایی مانند کپسول کاکائو یا عصاره مایع نیز در دسترس هستند.

همه اشکال کاکائو یکسان ایجاد نمی شوند. در حالی که برخی از آب نبات‌های محبوب از نظر فنی با کاکائو ساخته می‌شوند، آنها لزوماً همان مواد مغذی را که جایگزین‌های کمتر فرآوری شده مانند پودر و نوک کاکائو شیرین نشده ارائه می‌دهند، ارائه نمی‌کنند.

در اینجا برخی از بزرگترین فواید کاکائو برای سلامتی آورده شده است.

ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد

محققان ارتباط بالقوه ای را بین مصرف کاکائو و سلامت قلب و عروق شناسایی کرده اند. در مطالعه ای که در سال 2022 منتشر شد، محققان اثرات مکمل عصاره کاکائو را بر خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی ارزیابی کردند.

در حالی که مصرف روزانه کاکائو باعث کاهش بروز حملات قلبی یا سکته نمی شود، اما با کاهش قابل توجهی خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط است. به این معنا که شرکت کنندگان در مطالعه که به مدت 3.5 سال روزانه مکمل کاکائو مصرف کردند، در مقایسه با شرکت کنندگانی که دارونما دریافت کردند، 27 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی بودند.

سایر مطالعات کوچک گزارش می دهند که آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو ممکن است به طور موقت عملکرد رگ های خونی را بهبود بخشد و تولید نیتریک اکسید را در بدن افزایش دهد، ترکیبی که به کاهش سطح فشار خون کمک می کند. بیماری مزمن در طول زمان

متأسفانه، رایج‌ترین شکل‌های کاکائو (مانند شکلات‌های تکه‌ای) حاوی سطوح پایینی از آن آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. دلیل آن این است که این محصولات تحت فرآیندهای طولانی تولید قرار می گیرند که آنتی اکسیدان های طبیعی کاکائو را تخریب می کند. محصولات کاکائویی فوق فرآوری شده مانند آب نبات های شکلاتی نیز دارای قندهای افزوده بالایی هستند.

به طور خلاصه، محصولات کاکائو با حداقل فرآوری شده و شیرین نشده مانند پودر کاکائو و نوک کاکائو حاوی ترکیباتی هستند که ممکن است از یک قلب سالم حمایت کنند، اما یک شکلات بیش از حد فرآوری شده احتمالاً فواید مشابهی را برای شما به همراه نخواهد داشت.

سرشار از مواد معدنی

کاکائو حاوی مواد معدنی مهمی مانند منیزیم و آهن است.

فقط یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو می تواند 10 درصد از نیاز روزانه شما به منیزیم را تامین کند. منیزیم برای صدها فرآیند در بدن، از جمله واکنش هایی که از تعادل قند خون، هضم سالم و آرامش حمایت می کنند، مورد نیاز است.

آهنی که به طور طبیعی در کاکائو یافت می شود برای حفظ سلول های قرمز خون سالم و سطوح بهینه انرژی مورد نیاز است. (منبع)

دسته بندی تناسب اندام و تغذیه
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قرص چاقی
  • قرص چاقی ویتافیت
  • قرص چاقی صورت فت فیس
  • پودر و قرص چاقی گین آپ
  • قرص و کرم حجم دهنده بالا تنه
  • قرص و کرم حجم دهنده پایین تنه
محصولات مو
  • محلول ضد ریزش زاندروکس
  • قرص هیربرست
  • ماسک ترمیم کننده موی
محصولات پوستی
  • کرم بوتاکس و چین و چروک
  • کرم مرطوب کننده ابرسان
  • کرم روشن کننده رفع تیرگی
  • پیله ابریشم
  • دور چشم
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
ارسال پیام
1
مشاوره رایگان
در اسرع وقت پاسخ گو خواهیم بود.
سلام
می تونم کمکتون کنم ؟