گردو می تواند به روده کمک کند : به گفته محققان، ترکیبات زیست فعال موجود در گردو ممکن است نقش مهمی در تغییر محیط روده ایفا کند، به گونه ای که بر نتایج بیماری تاثیر می گذارد. در یک مطالعه شش هفته ای در ایالت پن بر روی بزرگسالان دارای اضافه وزن با خطر قلبی عروقی که در مجله تغذیه در سال 2020 منتشر شد، افزودن گردو به رژیم غذایی آنها باعث افزایش باکتری های مفید روده مرتبط با فواید سلامتی از جمله کاهش فشار خون و کلسترول کل شد.
شواهد دیگری نیز وجود دارد که نشان می دهد گردو برای قلب مفید است. مقاله دیگری که در سال 2014 در مجله تغذیه منتشر شد، به چندین روش اشاره کرد که گردو به کاهش عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. دو مورد از این عوامل خطر اصلی عبارتند از لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL یا کلسترول “بد”) و فشار خون بالا – و گردو به کاهش هر دوی اینها کمک می کند. این مقاله همچنین زمینههای دیگری را که در آن گردو میتواند برای سلامت قلب مفید باشد، شناسایی کرد، مانند بهبود عملکرد پوشش داخلی قلب و رگهای خونی (اندوتلیوم) و کاهش نشانگرهای التهابی و استرس اکسیداتیو، که زمانی رخ میدهد که رادیکالهای آزاد به این بیماری مبتلا شوند. دست بالا نسبت به آنتی اکسیدان ها
آنها به کاهش فشار خون کمک می کنند
مطالعه فوق تنها موردی نبود که نشان داد گردو می تواند فشار خون را کاهش دهد. در یک مطالعه در سال 2019 که در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد، محققان دریافتند که وقتی افراد مورد مطالعه گردو کامل خوردند، نسبت به زمانی که رژیم غذایی با مشخصات اسیدهای چرب مشابه بدون گردو مصرف کردند، مزایای بیشتری را تجربه کردند. پیامدها شامل کاهش فشار خون دیاستولیک مرکزی (فشاری که به سمت قلب حرکت می کند) و تغییرات مثبت در پروفایل کلسترول بود. دانشمندان میگویند این مطالعه نمونهای از این است که چگونه یک تغییر نسبتاً کوچک در غذا خوردن میتواند منجر به مزایای قابل توجهی برای قلب و عروق شود.
6 فواید بادام برای سلامتی که هر زنی باید درباره آن بداند
آنها می توانند برای سلامت مغز مفید باشند
گردو می تواند به روده کمک کند : بر اساس مطالعهای که در سال 2020 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، خوردن گردو ممکن است به کاهش کاهش شناختی در گروههای در معرض خطر بزرگسالان مسنتر کمک کند. محققان به طور تصادفی بیش از 600 سالمند را به یک رژیم غذایی با 15 درصد کالری از گردو یا یک رژیم غذایی کنترل بدون گردو اختصاص دادند. در حالی که گردو بر عملکرد شناختی افراد سالم تأثیری نداشت، MRI مغز نشان داد که این آجیل تأثیر بیشتری بر افراد در معرض خطر، از جمله سیگاریهای سنگینتر و کسانی که نمرات تست عصبی روانشناختی پایه پایینتری داشتند، داشت.
بر اساس مطالعهای که در سال 2014 در مجله تغذیه منتشر شد، نه تنها ترکیبات پلیفنولی موجود در گردو باعث کاهش اکسیدانها و التهاب در سلولهای مغزی میشوند، بلکه میتوانند به شما در تشکیل سلولهای مغزی جدید و افزایش سیگنالدهی بین سلولهای مغز کمک کنند.
گردو می تواند از راه های دیگری نیز بر مغز تأثیر بگذارد. یک بررسی در سال 2020 منتشر شده در Current Pharmaceutical Design گزارش داد که گردو همچنین نتایج امیدوارکنندهای در بهبود حافظه نشان داده است. و این بررسی همچنین نشان میدهد که چربیها، پروتئینها، فیبرها، مواد معدنی و عناصر کمیاب مختلف در آجیل به صورت هم افزایی عمل میکنند، به این معنی که آنها با هم برای ایجاد این اثرات کار میکنند.
گردو از سرطان محافظت می کند
بر اساس مطالعات قبلی روی حیوانات، محققان اثرات رشد سرطان سینه را در زنان سیس جندر در مطالعهای در سال 2019 که در تحقیقات تغذیه منتشر شد، ارزیابی کردند. در این کارآزمایی، زنان سیس جندر با توده های سینه به طور تصادفی به مصرف دو اونس گردو در روز یا بدون گردو برای دو تا سه هفته قبل از عمل جراحی تقسیم شدند. نمونههای بیوپسی اولیه با نمونههای بهدستآمده در هنگام برداشتن تودهها مقایسه شد. دانشمندان دریافتند که مصرف گردو بیان بیش از 450 ژن در تومورها را به گونهای تغییر میدهد که میتواند رشد سرطان را سرکوب کند و نتایج بقا را بهبود بخشد.
گردو همچنین حاوی بسیاری از ترکیبات ضد تومور بالقوه دیگر است و طبق مطالعه ای که در سال 2018 در Toxins منتشر شد، خوردن مداوم گردو می تواند اثرات ضد سرطانی ایجاد کند. در حالی که تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است، نتایج امیدوارکننده است. (منبع)