شیر بادام در مقابل شیر لبنیات : دلیل اصلی انتخاب مردم از شیر گیاهی پرهیز از لبنیات است، چه به دلیل حساسیت به لبنیات، عدم تحمل لاکتوز یا تمایل به خوردن یک رژیم غذایی گیاهی.
شیرهای لبنی معمولاً دارای سطوح بالاتر ویتامین D و B12 نسبت به جایگزین های گیاهی هستند، حتی آنهایی که با این ویتامین ها غنی شده اند.6 خوشبختانه، اگر لبنیات در رژیم غذایی شما نباشد، می توانید ویتامین D و B12 را از منابع دیگر دریافت کنید.
در شیر لبنیات کالری و کربوهیدرات بیشتری نسبت به شیرهای گیاهی مانند شیر بادام خواهید یافت. شیر لبنیات همچنین حاوی کلسترول است که در انواع گیاهی وجود ندارد.
چربی شیر بادام و شیر لبنیات نیز متفاوت است. شیر لبنیات عمدتا حاوی چربی های اشباع شده است، در حالی که شیر بادام دارای چربی های غیر اشباع برای سلامت قلب است.
شیر بادام انتقاداتی را به خود جلب کرده است زیرا بادام به مقادیر نسبتاً زیادی آب در مقایسه با گیاهان شیرهای غیر لبنی دیگر نیاز دارد. با این حال، کمتر از مقدار مورد نیاز برای محصولات لبنی است. تولید شیر لبنی بیشترین آب را می گیرد و به 9 برابر زمین نیاز دارد.
از دیدگاه پایداری، شیر بادام انتخاب بهتری نسبت به لبنیات است. به علاوه، تولید لبنیات به انتشار گازهای گلخانه ای، تغییرات آب و هوایی، آلودگی و مقاومت آنتی بیوتیکی کمک می کند.
شیر بادام در مقابل شیرهای غیر لبنی دیگر
بنابراین اکنون ممکن است تعجب کنید که شیر بادام چگونه با شیرهای غیر لبنی دیگر ترکیب می شود. در اینجا چیزی است که دانشمندان توانسته اند کشف کنند.
در مقایسه با سایر شیرهای غیر لبنی، شیر بادام دارای بالاترین سطح کلسیم است. با این حال، هنوز هم به اندازه شیر گاو کلسیم ندارد.
وقتی صحبت از شکر می شود، نوشیدنی های بادام نسبت به نوشیدنی های غلات مانند برنج و جو دوسر کمتر است. آنها همچنین برخی از بالاترین مقادیر ویتامین B12 را دارند. بعلاوه، بیشتر نوشیدنیهای بادام سدیم کمی دارند که کمتر از 5 درصد ارزش روزانه است
چگونه بفهمیم کمبود کلسیم دارید؟
خطرات شیر بادام
شیر بادام در مقابل شیر لبنیات : شیر بادام در مقابل شیر لبنیات : ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما شیر بادام بیشترین خطر را برای افراد مبتلا به آلرژی بادام دارد. با این حال، شیر بادام ممکن است حاوی موادی کمتر از حد مطلوب باشد، حتی برای افرادی که به آجیل حساسیت ندارند.
آلرژی بادام
آلرژی به آجیل معمولاً از بین نمی رود و می تواند شدید و تهدید کننده زندگی باشد. اگر به بادام حساسیت دارید، از شیر بادام اجتناب کنید و جایگزین گیاهی دیگری مانند جو دوسر یا شیر سویا را در نظر بگیرید.
همچنین، برچسب را بررسی کنید. اگر کارخانه تولید شیر بادام سایر آجیل ها را نیز پردازش می کند، ممکن است بخواهید مارک دیگری را انتخاب کنید.
شکر اضافه شده
چندین شیر بادام در قفسه شیرین می شوند، به خصوص انواع طعم دار مانند شکلات و وانیل. مقدار شکر اضافه شده بر اساس برند متفاوت است. در حالی که مقداری شکر اضافه شده لزوماً مشکل ساز نیست، اما مقدار زیاد آن می تواند مشکل ساز باشد.
به طور متوسط، آمریکایی ها حدود دو برابر مقدار توصیه شده در روز شکر دریافت می کنند. نیمی از این قند اضافه شده از نوشیدنی های شیرین به دست می آید. قند اضافه شده بیش از حد در رژیم غذایی شما ممکن است شانس ابتلا به بیماری های زیر را به اضافه پوسیدگی، التهاب، پرخوری، افزایش سایز دور کمر و پیری و چین و چروک پوست افزایش دهد: (منبع)