غذاهایی که سرشار از منیزیم هستند : منیزیم یک ماده معدنی است که برای سلامتی شما ضروری است. این ماده مغذی در فرآیندهای حیاتی مانند عملکرد عصبی، سنتز DNA، پاسخ به استرس، تنظیم قند خون و فشار خون و حفظ سلامت استخوان نقش دارد.
نیاز شما به منیزیم بسته به سن، جنسیت و وضعیت بارداری متفاوت است. اکثر مردان بالغ بین 400 تا 420 میلی گرم منیزیم در روز و بیشتر زنان بالغ بین 310 تا 400 میلی گرم در روز نیاز دارند.
با این حال، دانشمندان استدلال می کنند که در حالی که توصیه های روزانه منیزیم به احتمال زیاد برای جلوگیری از کمبود منیزیم کافی است، اما آنها به اندازه کافی برای ارتقای سلامت مطلوب و محافظت در برابر بیماری هایی مانند بیماری قلبی کافی نیستند.
متأسفانه، بیشتر مردم از توصیه های فعلی مصرف منیزیم کوتاهی می کنند. در واقع، یافتههای مطالعه نشان میدهد که تنها 40 درصد از بزرگسالان ایالات متحده توصیههای مصرف روزانه منیزیم را رعایت میکنند و 45 درصد از آمریکاییها دچار کمبود منیزیم هستند.
مصرف کم منیزیم بسیار رایج است زیرا اکثر آمریکایی ها از رژیم های غذایی سرشار از غذاهای فوق فرآوری شده و غذاهای غنی از منیزیم کم مانند سبزیجات، غلات و لوبیا پیروی می کنند. یک رژیم غذایی کم منیزیم می تواند از چندین جهت به سلامت آسیب برساند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی را افزایش دهد.
خوشبختانه، منیزیم را می توان در تعدادی از غذاها یافت که می تواند در هر الگوی غذایی مناسب باشد.
قبل از خرید مکمل های منیزیم از TikTok، در اینجا آنچه باید بدانید وجود دارد
سبزیجات
غذاهایی که سرشار از منیزیم هستند : سبزیجات سرشار از انواع مواد مغذی از جمله فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مانند منیزیم هستند. تعدادی از سبزیجات منبع خوبی از منیزیم هستند، اما برخی از سبزیجات نسبت به سایرین دارای منیزیم بیشتری هستند.
سبزی ها به ویژه سرشار از منیزیم هستند و برخی از آنها بیش از 35 درصد از نیاز روزانه شما را تنها در یک وعده تامین می کنند.
اسفناج: 157 میلی گرم (میلی گرم) در هر فنجان پخته شده، یا 37 درصد از ارزش روزانه (DV)
شاتوت سوئیسی: 150 میلی گرم در هر فنجان پخته شده، یا 36 درصد از DV
سبزیجاتی مانند کدو بلوط، کنگر فرنگی و نخود فرنگی نیز منبع غلیظی از منیزیم هستند.
کدو حلوایی بلوط: 88.2 میلی گرم در هر فنجان پخته شده، یا 21 درصد از DV
قلب آرتیشو: 71.4 میلی گرم در هر فنجان پخته شده، یا 17 درصد از DV
نخود سبز: 62.4 میلی گرم در هر فنجان پخته شده، یا 15 درصد از DV
علاوه بر منیزیم، سبزیجات حاوی مواد مغذی و ترکیبات گیاهی هستند که برای سلامتی ضروری هستند و به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک می کنند. تحقیقات نشان میدهد افرادی که رژیمهای غذایی سرشار از سبزیجات مصرف میکنند کمتر در معرض ابتلا به بیماریهای مزمن مانند سرطان و بیماریهای قلبی هستند. (منبع)