فواید شاه توت : شاه توت میوهای با رنگ بنفش است که مملو از مواد مغذی برای سلامتی است. شاه توت علاوه بر تامین فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی، یکی از غنی ترین منابع رنگدانه های آنتوسیانین است که ترکیباتی هستند که خواص محافظتی سلولی قدرتمندی دارند.
گنجاندن توت سیاه در رژیم غذایی یک راه خوشمزه برای مراقبت از سلامتی شما است و خوردن منظم این میوه ها ممکن است خطر ابتلا به چندین بیماری از جمله بیماری قلبی را کاهش دهد.
در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد شاه توت بدانید، از جمله تغذیه و فواید بالقوه آن برای سلامتی، و نکاتی درباره نحوه گنجاندن این توت های خوشمزه در رژیم غذایی خود آورده شده است.
پر از مواد مغذی
یکی از اصلی ترین مزایای سلامتی شاه توت این است که سرشار از مواد مغذی شناخته شده برای حمایت از سلامتی مانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است.
فقط یک فنجان شاه توت حاوی نزدیک به 8 گرم (گرم) فیبر است که 28.5 درصد از ارزش روزانه (DV) این ماده مغذی مهم را پوشش می دهد. پیروی از یک رژیم غذایی با فیبر بالا می تواند با تقویت رشد باکتری های مفید در روده بزرگ، حمایت از سد روده سالم و تشویق حرکات منظم و راحت روده، به سلامت روده شما کمک کند.
خوردن یک رژیم غذایی با فیبر بالا همچنین ممکن است به محافظت در برابر بیماری های گوارشی مانند سرطان روده بزرگ و دیورتیکولیت کمک کند.
شاه توت همچنین مجموعه ای از ویتامین ها و مواد معدنی، از جمله ویتامین C، فولات، منگنز، ویتامین K و منیزیم را فراهم می کند که همگی نقش اساسی در سلامت دارند.
به عنوان مثال، فولات یک ویتامین B است که برای بلوغ گلبول های قرمز، تقسیم سلولی و سایر فرآیندهای حیاتی ضروری است. به دلیل نقش این ویتامین در رشد و نمو جنین، نیاز به فولات در دوران بارداری 50 درصد افزایش می یابد. به همین دلیل، شاه توت یک انتخاب میوه عالی برای افراد باردار است
منبع غلیظی از ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی
شاه توت حاوی انواع ترکیبات گیاهی است که با کاهش ترکیبات واکنشی به نام رادیکال های آزاد و مهار التهاب به محافظت از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می کند.
شاه توت سرشار از ترکیبات فنلی مانند اسید الاژیک و کورستین و همچنین رنگدانه های آنتوسیانین است که به شاه توت رنگ ارغوانی اشباع شده آن را می دهد.
مصرف آنتوسیانین با تعدادی از فواید سلامتی مرتبط است و مصرف منظم غذاهای غنی از آنتوسیانین ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با استرس اکسیداتیو را کاهش دهد، وضعیتی که زمانی رخ می دهد که ترکیبات مضر مانند رادیکال های آزاد بر دفاع آنتی اکسیدانی بدن غلبه کنند، مانند به عنوان بیماری های قلبی و بیماری های عصبی.
در یک مطالعه در سال 2020 که محتوای کل فنول و آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی کل شش توت مختلف را ارزیابی کرد: توت سیاه، تمشک قرمز، انگور فرنگی قرمز، شاه توت، انگور فرنگی و جوستابری، مشخص شد که تمشک دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان و آنتوسیانین است. از تمام انواع توت ها. (منبع)