فواید انواع سیب

adminadmin
69 بازدید
فواید انواع سیب

فواید انواع سیب : آنها در رنگ ها و طعم های مختلف وجود دارند و معمولاً به صورت خام به عنوان میان وعده یا پخته شده در محصولات پخته شده مصرف می شوند. سیب همچنین برای تولید سیب، آب میوه، مربا و شراب استفاده می شود

سیب علاوه بر کاربردهای آشپزی، به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارد نیز شناخته شده است. شواهد نشان می دهد که خوردن سیب می تواند هضم غذا را بهبود بخشد و در مقابل بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی از جمله فواید دیگر محافظت کند.

در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد فواید سیب برای سلامتی و نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی خود بدانید آورده شده است.
سلامت قلب را تقویت می کند
سیب، به خصوص با پوست، منبع غنی از فیبر، پلی فنول ها و سایر مواد مغذی است که از سلامت قلب حمایت می کند.

چندین مطالعه نشان داده اند که سیب با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است. یک بررسی در سال 2020 نشان داد که خوردن 100 تا 150 گرم (گرم) سیب کامل در روز (حدود یک سیب کوچک) با کاهش خطر بیماری قلبی و عوامل خطر مانند کلسترول بالا و فشار خون بالا مرتبط است.

علاوه بر این، مصرف روزانه سیب با 27 درصد کمتر خطر مرگ ناشی از سکته مغزی و 25 درصد کمتر خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط بود.
سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد
سیب منبع خوبی از پکتین است، فیبر محلول که می تواند هضم را بهبود بخشد. پکتین به عنوان یک فیبر محلول، آب را در دستگاه گوارش جذب می کند و مدفوع بزرگتر و نرم تری ایجاد می کند که راحت تر دفع می شود.

پکتین همچنین به عنوان یک پری بیوتیک شناخته شده است که رشد و فعالیت باکتری های مفید در روده را تشویق می کند.

ممکن است از مدیریت وزن حمایت کند
فواید انواع سیب : سیب سرشار از آب و فیبر است و در عین حال کالری کمی دارد که می تواند با سیر نگه داشتن شما و کاهش کالری دریافتی روزانه، از مدیریت وزن کمک کند.

یک مطالعه در بزرگسالان مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات غنی از فیبر را با کاهش وزن مرتبط دانست. شرکت‌کنندگانی که مرتباً سیب می‌خوردند، طی چهار سال به طور متوسط 1.24 پوند از دست دادند

بررسی دیگری نشان داد که مصرف سیب به طور قابل توجهی شاخص توده بدنی (BMI) را کاهش می دهد. با این حال، تفاوت معنی داری در وزن بدن یافت نشد

ممکن است از دیابت جلوگیری کند

تحقیقات نشان می دهد که افرادی که روزانه دو وعده میوه کامل مانند سیب می خورند، 36 درصد کمتر از افرادی که کمتر از نصف وعده مصرف می کنند، در خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند.

یک بررسی نشان داد که سیب و گلابی با کاهش قابل توجه 18 درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. محققان دریافتند که حتی یک وعده در هفته می تواند خطر را تا 3 درصد کاهش دهد
یکی از دلایل بالقوه این ممکن است غلظت فلاونوئیدها، از جمله کورستین، در سیب باشد که ممکن است به کاهش قند خون و بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

فیبر محلول موجود در سیب همچنین ممکن است با کاهش سرعت جذب کربوهیدرات ها و جلوگیری از افزایش قند خون از دیابت جلوگیری کند.

خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

سیب سرشار از آنتی اکسیدان است که ممکن است با خنثی کردن رادیکال های آزاد عامل سرطان، خطر سرطان را کاهش دهد.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که فیتوکمیکال های موجود در سیب می توانند به کند کردن رشد سلول های سرطانی و جلوگیری از تکثیر آنها کمک کنند.

فیبر موجود در سیب همچنین ممکن است به محافظت در برابر سرطان کولورکتال کمک کند. یافته های اخیر موسسه تحقیقات سرطان آمریکا نشان می دهد که به ازای هر 10 گرم افزایش فیبر غذایی، 7 درصد خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کاهش می یابد. (منبع)

دسته بندی مراقب و سلامتی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قرص چاقی
  • قرص چاقی ویتافیت
  • قرص چاقی صورت فت فیس
  • پودر و قرص چاقی گین آپ
  • قرص و کرم حجم دهنده بالا تنه
  • قرص و کرم حجم دهنده پایین تنه
محصولات مو
  • محلول ضد ریزش زاندروکس
  • قرص هیربرست
  • ماسک ترمیم کننده موی
محصولات پوستی
  • کرم بوتاکس و چین و چروک
  • کرم مرطوب کننده ابرسان
  • کرم روشن کننده رفع تیرگی
  • پیله ابریشم
  • دور چشم
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
ارسال پیام
1
مشاوره رایگان
در اسرع وقت پاسخ گو خواهیم بود.
سلام
می تونم کمکتون کنم ؟