کدام میوه ها بیشترین قند را دارند؟ شروع به فکر کردن در مورد غذاهایی کنید که قند بالایی دارند و غذاهای واضحی به ذهنتان می رسد. به عنوان مثال میله های شکلات شیری و آب نبات های کاراملی. یا محصولات پخته شده مانند کیک، کلوچه و دونات. شاید بستنی
اما متخصص تغذیه، بث چروونی، RD، میگوید یک غذای طبیعی وجود دارد که سزاوار جایگاهی در لیست است: میوه.
خبر خوب؟ میوه به عنوان یک راه سالم تر برای دریافت قند واجد شرایط است. از این گذشته، میوه برای شما بسیار خوب است. این میوه مملو از ویتامین ها و مواد مغذی است و بسیاری از میوه ها دارای فیبر بالایی برای کمک به سیستم گوارش شما هستند.
Czerwony توضیح می دهد: “من نمی خواهم کسی از شکر موجود در میوه بترسد زیرا این قندهای طبیعی هستند.” بدن آن را متفاوت از قند موجود در کلوچه ها و کیک ها و این نوع غذاها پردازش می کند.
اما این بدان معنا نیست که نمی توانید در آن زیاده روی کنید. به هر حال، غذاهای با محتوای قند بالاتر همچنان به معنای مصرف بیشتر شکر است. قرار گرفتن در یک بسته کلی سالم تر این واقعیت را از بین نمی برد.
کدام میوه ها بیشترین قند را دارند؟ Czerwony خاطرنشان می کند: مهم است که از محتوای قند موجود در آنچه می خورید آگاه باشید – به خصوص اگر شما یک بیماری سلامتی دارید که نیاز به نظارت بر سطح قند خون دارد. (این شامل کسانی می شود که دیابت نوع 1 یا نوع 2 دارند.)
بنابراین، کدام میوه معمولی با توجه به محتوای قند آن به عنوان “آب نبات طبیعت” واجد شرایط است؟ بیایید به 9 که به ترتیب حروف الفبا فهرست شده اند نگاه کنیم.
سیب
گرم شکر در یک سیب بزرگ: 25.1.
معادل شکر شیرینی: یک عدد شکلات شیر هرشی.
بیشتر قند موجود در سیب از فروکتوز تشکیل شده است که با توجه به جایی که به طور طبیعی یافت می شود، اغلب به آن قند میوه می گویند. چرا این ارزش ذکر است؟ به نظر می رسد که فروکتوز باعث افزایش سطح قند خون یا انسولین تقریباً به اندازه سایر قندها مانند گلوکز یا ساکارز نمی شود.
یک امتیاز دیگر با سیب؟ محتوای فیبر موجود در میوه به متابولیسم گلوکز کمک می کند، که همچنین می تواند به جلوگیری از جهش بیش از حد قند خون و سطح انسولین کمک کند.
آخرین نکته: اگر میخواهید مصرف بالقوه شکر از سیب را محدود کنید، به رنگها توجه کنید. تحقیقات نشان می دهد که سیب سبز معمولاً قند کمتری نسبت به انواع قرمز دارد. (منبع)