فعالیت بدنی زنان باردار : آیا فعالیت بدنی در دوران بارداری و بعد از بچه دار شدن اشکالی ندارد؟ آره! اگر شما یک زن باردار یا پس از زایمان سالم هستید، فعالیت بدنی برای سلامت کلی شما مفید است. به عنوان مثال، فعالیت بدنی با شدت متوسط، مانند پیاده روی سریع، قلب و ریه های شما را در طول و بعد از بارداری سالم نگه می دارد. فعالیت بدنی همچنین به بهبود خلق و خوی شما در دوران بارداری و بعد از تولد کمک می کند. پس از به دنیا آمدن فرزندتان، ورزش همچنین به حفظ وزن سالم کمک می کند و وقتی با خوردن کالری کمتر همراه باشد، به کاهش وزن کمک می کند.
با پزشک خود صحبت کنید
اگر باردار هستید، باید تحت نظر پزشک باشید که بتواند روند بارداری را تحت نظر داشته باشد. در مورد اینکه آیا یا چگونه فعالیت بدنی خود را در طول بارداری و بعد از آن تنظیم کنید یا خیر، با پزشک خود مشورت کنید.
درباره توصیههای کلیدی برای زنان در دوران بارداری و دوره پس از زایمان از دستورالعملهای فعالیت بدنی برای آمریکاییها، ویرایش دوم بیشتر بدانید. [PDF-15.2 مگابایت]
این نمودار از توصیه های فعالیت بدنی برای زنان باردار و پس از زایمان سالم را بررسی کنید.
با توجه به دستورالعمل های فعالیت بدنی برای آمریکایی ها، ویرایش دوم –
زنان باردار یا پس از زایمان باید حداقل 150 دقیقه (به عنوان مثال 30 دقیقه در روز، پنج روز در هفته) در هفته فعالیت بدنی هوازی با شدت متوسط، مانند پیاده روی سریع، در طول بارداری و بعد از آن انجام دهند. بهتر است این فعالیت را در طول هفته گسترش دهید.
زنانی که قبلاً فعالیت بدنی هوازی شدید مانند دویدن انجام میدهند، میتوانند این کار را در طول بارداری و بعد از آن ادامه دهند.
هر مقدار زمان خوب است
ما می دانیم که 150 دقیقه در هفته زمان زیادی به نظر می رسد، اما لازم نیست این کار را یکباره انجام دهید. نه تنها بهتر است فعالیت بدنی خود را در طول هفته پخش کنید، بلکه می توانید آن را به بخش های کوچکتری در طول روز تقسیم کنید. تا زمانی که فعالیت بدنی هوازی شما یک تلاش متوسط یا شدید باشد، هر مقدار زمانی برای رعایت دستورالعمل های هوازی مهم است.
آیا فعالیت بدنی و بارداری خطراتی دارد؟
طبق شواهد علمی، خطرات فعالیت هوازی با شدت متوسط، مانند پیاده روی سریع، برای زنان باردار سالم بسیار کم است. فعالیت بدنی شانس شما را برای وزن کم هنگام تولد، زایمان زودرس یا از دست دادن زودهنگام بارداری افزایش نمی دهد.
هنگام انجام فعالیت بدنی در دوران بارداری و بعد از آن چه نکاتی را باید رعایت کنم؟
مگر اینکه دلیل پزشکی برای اجتناب از فعالیت بدنی در طول یا بعد از بارداری خود نداشته باشید، می توانید فعالیت بدنی هوازی با شدت متوسط را شروع یا ادامه دهید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد فعالیت بدنی هوازی با شدت متوسط و شدید، به بخش بزرگسالان فعال مراجعه کنید. (منبع)