خواص غذایی غاز

adminadmin
236 بازدید
خواص غذایی غاز

خواص غذایی غاز : در اوایل ماه مه غازها از جنوب با گوشت و چربی فراوان وارد می شوند و شمالی ها از رفتن به زمین برای شکار غازها لذت می برند. شمالی ها غازها را برای استفاده در تمام سال منجمد می کنند. آنها همچنین چربی و روغن غاز را برای استفاده در پوست های خشک جمع آوری می کنند. کیفیت درمانی چربی آن را به یک مرهم ایده آل برای زخم تبدیل می کند.

از غاز چه می دانیم؟

شمالی ها از خوردن غاز لذت می برند زیرا به معنای فرا رسیدن بهار است. آنها طعم و بافت آبدار گوشت غاز را دوست دارند که معمولاً به صورت آب پز یا برشته مصرف می شود.

مواد مغذی در غاز
محتویات مواد مغذی در هر وعده
گوشت، پخته شده
(75 گرم)

تخم مرغ، نپخته
(1 تخم مرغ)

یک منبع غذایی عالی به این معنی است که 25 درصد یا بیشتر از یک ماده مغذی در روز را تامین می کند
پروتئین، آهن
چربی امگا 3
ویتامین های B

پروتئین، آهن
چربی امگا 3
ویتامین A
ویتامین های B
فولات

یک منبع خوب 15 تا 24 درصد از یک ماده مغذی در روز ویتامین D را تامین می کند
یک منبع مناسب 5 تا 14 درصد از یک ماده مغذی را در روز تامین می کند
چربی های امگا 6
منیزیم
پتاسیم

کلسیم
ساق پا و پوست مقدار بیشتری چربی دارند. گوشت سینه چربی کمتری دارد.
اندازه های سرو مرجع از راهنمای غذای کانادا (خشک شده = 35 گرم، پخته = 75 گرم، خام = 90 گرم) تهیه شده است.
مقدار کمک هزینه غذایی توصیه شده (RDA) بر اساس نیازهای یک دختر 14 تا 18 ساله است.
منابع عالی، خوب و منصفانه مواد مغذی برای هر نوع منبع غذایی استاندارد شده است.

آیا می دانستید؟

گوشت غاز منبع عالی پروتئین است. پروتئین با ساختن و ترمیم عضلات، پوست و خون ما را سالم نگه می دارد.
گوشت غاز منبع عالی ریبوفلاوین و ویتامین B-6 است. این ویتامین ها به بدن ما کمک می کنند تا از انرژی غذاها استفاده کند. ویتامین های B برای رشد و سلامت پوست، مو، اعصاب و ماهیچه ها مهم هستند.
گوشت غاز منبع عالی آهن است – بیشتر از گوشت گاو، گوشت خوک یا مرغ. آهن به ساخت خون سالم کمک می کند که در بدن ما جریان دارد و به ما انرژی می دهد تا فعال باشیم و قوی شویم. خون سالم ما را از خستگی باز می دارد.
تخم غاز منبع عالی بسیاری از مواد مغذی مانند پروتئین، آهن، چربی‌های امگا 3 و ویتامین‌های A، B و فولات، منابع خوب ویتامین D و منابع مناسب کلسیم است.

غذاها را با خیال راحت آماده کنید

از شیوه های ایمن نگهداری مواد غذایی استفاده کنید – دست ها و تجهیزات خود را بشویید.
گوشت را فقط زمانی مصرف کنید که به درستی پخته، خشک شده یا کهنه شده باشد.
برای نگهداری گوشت فقط از ظروف تمیز یا کیسه های ساخته شده برای نگهداری مواد غذایی استفاده کنید.

نکات ذخیره سازی

گوشت نحوه نگهداری یخچال فریزر
فروشگاه خام به صورت جداگانه 1 تا 2 روز 4 تا 12 ماه
پخته شده جدا از خام گوشت پخته شده را فقط یک بار گرم کنید / 3 روز 1 تا 3 ماه نگهداری کنید
تغذیه سالم
غذاها را به روش های سنتی تهیه کنید تا از شکر، چربی و نمک بیش از حد اضافه نکنید. پاها و پوست غازها دارای مقادیر بیشتری چربی است. با این حال، چربی های سنتی برای ما سالم تر هستند. پیری، خشک کردن یا برشته کردن، روش های سالمی برای تهیه غاز هستند.

خواص غذایی غاز : غاز را برای یک وعده غذایی با برنج وحشی یا قهوه ای، لوبیا و میوه (منجمد یا کنسرو شده زمانی که تازه فصل نیست) بریان کنید. یا، هنگام مسافرت در خشکی، برای یک میان وعده سالم با بنوک و میوه های خشک بخورید. همراه غذا و میان وعده آب بنوشید.

شکار و ماهیگیری برای یک سبک زندگی سالم

بیرون رفتن در زمین بخشی از شیوه زندگی شمالی ماست. فعال بودن خیلی خوبه شکار، ماهیگیری، جمع آوری و خوردن غذاهای سنتی به حفظ سلامت ما کمک می کند. (منبع)

دسته بندی مراقب و سلامتی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قرص چاقی
  • قرص چاقی ویتافیت
  • قرص چاقی صورت فت فیس
  • پودر و قرص چاقی گین آپ
  • قرص و کرم حجم دهنده بالا تنه
  • قرص و کرم حجم دهنده پایین تنه
محصولات مو
  • محلول ضد ریزش زاندروکس
  • قرص هیربرست
  • ماسک ترمیم کننده موی
محصولات پوستی
  • کرم بوتاکس و چین و چروک
  • کرم مرطوب کننده ابرسان
  • کرم روشن کننده رفع تیرگی
  • پیله ابریشم
  • دور چشم
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
ارسال پیام
1
مشاوره رایگان
در اسرع وقت پاسخ گو خواهیم بود.
سلام
می تونم کمکتون کنم ؟