خواص انواع توت ها : توت ها بسیاری از مواد مغذی را که روزانه برای سالم ماندن به آن نیاز داریم، مانند فیبر، ویتامین C، آهن و ویتامین های B را فراهم می کند. فیبر به محافظت از ما در برابر برخی بیماری ها مانند سرطان کمک می کند.
توت ها منبع انرژی به شکل کربوهیدرات برای ما فراهم می کنند. کربوهیدرات ها برای انرژی برای کار و بازی مورد نیاز هستند و باید بخشی از یک وعده غذایی یا میان وعده سالم باشند.
مواد مغذی موجود در انواع توت ها
مواد مغذی در هر وعده
تمشک،
وحشی، خام
125 میلی لیتر (65 گرم)
بلوبری
وحشی، خام
125 میلی لیتر (76 گرم)
توت فرنگی،
وحشی، خام
125 میلی لیتر (88 گرم)
ساسکاتون،
وحشی، خام
125 میلی لیتر (75 گرم)
کران بری،
خام
125 میلی لیتر (46 گرم)
تمشک وحشی،
وحشی، خام
125 میلی لیتر (63 گرم)
یک منبع غذایی عالی به این معنی است که 25 درصد یا بیشتر از یک ماده مغذی در روز را تامین می کند
بتاکاروتن
ریبوفلاوین
ویتامین C ریبوفلاوین
(ویتامین B) ویتامین C
یک منبع خوب 15 تا 24 درصد از یک ماده مغذی را در روز تامین می کند
فیبر
ویتامین سی
فیبر ویتامین C
یک منبع مناسب 5 تا 14 درصد از یک ماده مغذی را در روز تامین می کند
بتاکاروتن
نیاسین
ریبوفلاوین، B6
فولات
فیبر
بتاکاروتن
فیبر
فولات
منیزیم
اهن
فیبر
ویتامین سی
نیاسین
منیزیم
اندازه مصرف مرجع از راهنمای غذای کانادا (1/2 فنجان = 125 میلیلیتر برای اکثر میوهها و سبزیجات؛ وزن فردی است).
مقدار کمک هزینه غذایی توصیه شده (RDA) بر اساس نیازهای یک دختر 14 تا 18 ساله است.
منابع عالی، خوب و منصفانه مواد مغذی برای هر نوع منبع غذایی استاندارد شده است.
آیا می دانستید؟
توت های شمالی وحشی انواع مختلفی از مواد مغذی را فراهم می کنند و به طور طبیعی چربی و نمک کمی دارند.
توت وحشی ویتامین C را در مقادیر مختلف تامین می کند. به عنوان مثال، کلودبری یک منبع عالی است، به این معنی که بیشترین ویتامین C را فراهم می کند، در حالی که زغال اخته منبع خوبی است و کرن بری منبع مناسبی است.
ویتامین C موجود در انواع توت های وحشی تازه بیشتر از انواع توت های خریداری شده در فروشگاه است. انجماد ویتامین C بسیار کمی را از بین می برد، بنابراین بسیاری از مردم توت ها را برای استفاده در زمستان منجمد می کنند. بیشتر توت ها را می توان خشک کرد.
توت سیاه یا کلودبری را میتوان در مخلوطی از روغن فک و پیه جویده شده خورده کرد که مانند خامه زده شده است و اغلب به آن بستنی میگویند.
در مورد انواع توت ها چه می دانیم؟
چیدن انواع توت ها یک فعالیت عالی در فضای باز است که هر کسی می تواند از تابستان تا اواخر پاییز در سراسر شمال از آن لذت ببرد. روزهای طولانی ما طیف گسترده ای از انواع توت ها را تولید می کند: زغال اخته، کرابری، زغال اخته، مویز، کلودبری، انگور فرنگی، تمشک، توت فرنگی و ساسکاتون.
توت ها را می توان به صورت تازه مصرف کرد یا می توان آن را منجمد یا خشک کرد تا در تمام زمستان استفاده شود. استفاده از انواع توت ها در پخت، دمنوش یا مربا بسیار خوشمزه است. همانطور که در جدول مشاهده می شود، مقدار مواد مغذی در انواع توت ها متفاوت است.
تغذیه سالم
غذاها را به روش های سنتی تهیه کنید تا از شکر، چربی و نمک بیش از حد اضافه نکنید. راه های زیادی برای لذت بردن از طعم توت شمالی وجود دارد. برای طعم عالی و میان وعده های سالم، توت ها را به بانوک یا کلوچه اضافه کنید. توت ها را با میوه های دیگر به عنوان سالاد مخلوط کنید. برای یک میان وعده یا دسر عالی، ماست بدون شیرینی را روی آن قرار دهید. توت های پخته شده یک مربای خوش طعم میوه درست می کنند تا روی بنوک، نان یا نان تست بمالید.
گردهمایی برای یک سبک زندگی سالم
خواص انواع توت ها : بیرون رفتن در زمین بخشی از شیوه زندگی شمالی ماست. فعال بودن خیلی خوبه شکار، ماهیگیری، جمع آوری و خوردن غذاهای سنتی به حفظ سلامت ما کمک می کند.
آلاینده ها
آلاینده ها ممکن است در هنگام مصرف غذاهای سنتی خاص در مناطق مشخص نگران کننده باشند. (منبع)