فواید عصاره هسته انگور : عصاره هسته انگور (GSE) یک مکمل غذایی است که با حذف، خشک کردن و پودر کردن دانه های تلخ انگور تهیه می شود. دانههای انگور سرشار از آنتیاکسیدانها از جمله اسیدهای فنولیک، آنتوسیانینها، فلاونوئیدها و مجتمعهای الیگومری پروآنتوسیانیدین (OPCs) هستند. در واقع، GSE یکی از شناخته شده ترین منابع پروآنتوسیانیدین است .
GSE به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالایی که دارد می تواند به پیشگیری از بیماری و محافظت در برابر استرس اکسیداتیو، آسیب بافتی و التهاب کمک کند.
توجه داشته باشید که عصاره هسته انگور و عصاره دانه گریپ فروت هر دو به عنوان مکمل به بازار عرضه می شوند و با مخفف GSE مخفف می شوند. این مقاله به بررسی عصاره هسته انگور می پردازد. در اینجا 10 مزیت عصاره هسته انگور برای سلامتی آورده شده است که همگی بر اساس علم هستند.
1. می تواند فشار خون را کاهش دهد
مطالعات متعددی در مورد اثرات GSE بر فشار خون بالا تحقیق کرده اند. بررسی 16 مطالعه بر روی 810 فرد مبتلا به فشار خون بالا یا خطر ابتلا به آن نشان داد که مصرف روزانه 100 تا 2000 میلی گرم GSE به طور قابل توجهی فشار خون سیستولیک و دیاستولیک (عدد بالا و پایین) را به طور متوسط 6.08 میلی متر جیوه و 2.8 کاهش می دهد. به ترتیب mmHg.
افراد زیر 50 سال مبتلا به چاقی یا اختلال متابولیک بیشترین پیشرفت را نشان دادند. امیدوارکنندهترین نتایج از دوزهای کمتر 100 تا 800 میلیگرم در روز برای 8 تا 16 هفته بهجای یک دوز منفرد 800 میلیگرم یا بیشتر بود.
مطالعه دیگری روی 29 بزرگسال مبتلا به فشار خون بالا نشان داد که مصرف روزانه 300 میلی گرم GSE فشار خون سیستولیک را تا 5.6 درصد و فشار خون دیاستولیک را تا 4.7 درصد پس از 6 هفته کاهش می دهد.
خلاصه
GSE ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند، به ویژه در افراد جوان تا میانسال و کسانی که اضافه وزن دارند.
2. می تواند جریان خون را بهبود بخشد
فواید عصاره هسته انگور : برخی از مطالعات نشان می دهد که GSE ممکن است جریان خون را بهبود بخشد. در یک مطالعه 8 هفته ای بر روی 17 زن یائسه سالم، مصرف 400 میلی گرم GSE اثرات رقیق کننده خون داشت و به طور بالقوه خطر لخته شدن خون را کاهش داد.
یک مطالعه اضافی روی 8 زن جوان سالم، اثرات یک دوز 400 میلی گرمی پروآنتوسیانیدین را از GSE بلافاصله پس از 6 ساعت نشستن ارزیابی کرد. نشان داده شد که در مقایسه با عدم مصرف GSE، تورم و ادم پا را تا 70 درصد کاهش می دهد.
در همان مطالعه، 8 زن جوان سالم دیگر که روزانه 133 میلی گرم پروانتوسیانیدین از GSE به مدت 14 روز مصرف کردند، پس از 6 ساعت نشستن، 40 درصد کمتر ورم پا را تجربه کردند. (منبع)