در این مقاله با 15 راه طبیعی برای کاهش علائم میگرن آشنا میشوید. حملات میگرنی سردردهای معمولی نیستند. ممکن است درد شدید، حالت تهوع و حساسیت به نور و صدا را تجربه کنید. زمانی که حمله یا اپیزود میگرنی رخ می دهد، تقریباً هر کاری برای از بین بردن آن انجام خواهید داد.
درمان های طبیعی روش های بدون دارو برای کاهش علائم میگرن هستند. این درمانهای خانگی ممکن است به جلوگیری از شروع حملات میگرنی کمک کند یا حداقل به کاهش شدت و مدت آن کمک کند.
به خواندن 15 راه طبیعی برای کاهش علائم میگرن که ممکن است به شما در مدیریت علائم میگرن کمک کنند، ادامه دهید.
توجه داشته باشید که حملات میگرنی ممکن است نیاز به درمان با نسخه یا داروهای بدون نسخه (OTC) داشته باشند. با یک پزشک در مورد یک برنامه درمانی که برای شما مفید است صحبت کنید.
1. از مصرف برخی غذاها خودداری کنید
رژیم غذایی نقش حیاتی در پیشگیری از حملات میگرن ایفا می کند. بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها ممکن است محرک میگرن باشند، مانند:
- غذاهای حاوی نیترات، از جمله هات داگ، گوشت اغذیه فروشی، بیکن و سوسیس
- شکلات
- پنیر حاوی ترکیب طبیعی تیرامین مانند آبی، فتا، چدار، پارمزان و سوئیس
- الکل، به خصوص شراب قرمز
- غذاهایی که حاوی مونوسدیم گلوتامات (MSG)، یک تقویت کننده طعم هستند
- غذاهایی که بسیار سرد هستند، مانند بستنی یا نوشیدنی های یخی
- غذاهای فراوری شده
- غذاهای ترشی
- لوبیا
- میوه های خشک شده
- محصولات لبنی کشت شده مانند دوغ، خامه ترش و ماست
مقدار کمی کافئین ممکن است درد میگرن را در برخی افراد کاهش دهد. کافئین در برخی از داروهای میگرن نیز وجود دارد. اما کافئین زیاد ممکن است باعث حمله میگرن شود. همچنین ممکن است منجر به سردرد شدید ترک کافئین شود.
برای اینکه بفهمید کدام غذاها و نوشیدنی ها باعث ایجاد حملات میگرنی در شما می شوند، یک دفترچه روزانه غذایی داشته باشید. هر چیزی را که می خورید یادداشت کنید و بعد از آن احساس خود را یادداشت کنید.
2. روغن اسطوخودوس
استنشاق اسانس اسطوخودوس ممکن است درد میگرنی را کاهش دهد. روغن اسطوخودوس ممکن است به طور مستقیم استنشاق شود یا با روغن حامل رقیق شود و در مقادیر کم به شقیقه های شما اعمال شود.
یک مطالعه تصادفی کنترل شده در سال 2016 شواهدی را نشان داد که 3 ماه درمان با اسطوخودوس به عنوان یک درمان پیشگیرانه، به این معنی که قبل از شروع حمله میگرن مصرف شود، دفعات و شدت حملات میگرنی را کاهش داد. با این حال، تحقیقات هنوز محدود است.
مروری بر مطالعات سال 2020 منبع قابل اعتماد منتشر شده در مجله Phytotherapy Research توانایی درمان های مختلف گیاهی، از جمله درمان با اسطوخودوس برای میگرن را بررسی کرد. نویسندگان شواهد ترکیبی یا محدودی برای حمایت از استفاده از دمنوش و تب برای درمان میگرن پیدا کردند، اما توجه نکردند که تحقیقات فعلی از استفاده از اسطوخودوس حمایت میکند.
به گفته نویسندگان، بسیاری از مطالعات خطر بالایی برای سوگیری داشتند و تحقیقات با کیفیت بیشتری مورد نیاز است.
3. طب سوزنی را امتحان کنید
طب سوزنی شامل تزریق سوزن های بسیار نازک به قسمت های خاصی از پوست برای تحریک رهایی از طیف گسترده ای از شرایط سلامتی است.
یک مطالعه تصادفی کنترل شده در سال 2020 منبع مورد اعتماد نشان داد که 20 جلسه طب سوزنی دستی همراه با مراقبت های معمول در پیشگیری از میگرن در افراد با سابقه میگرن اپیزودیک بدون هاله موثرتر از طب سوزنی ساختگی همراه با مراقبت های معمول بود. طب سوزنی شم درمانی است که در آن سوزن ها به آن عمق وارد نمی شوند.
بررسی 22 مطالعه در سال 2016 همچنین شواهد متوسطی را نشان داد که طب سوزنی ممکن است علائم سردرد را کاهش دهد. در خلاصه نتایج، نویسندگان توضیح میدهند که اگر افراد قبل از درمان 6 روز در ماه میگرن داشته باشند، انتظار میرود که این افراد به این موارد مبتلا شوند:
- 5 روز با مراقبت معمول
- 4 روز با طب سوزنی تقلبی یا داروهای پیشگیری کننده
- 3 1/2 روز با طب سوزنی واقعی
4. به دنبال گل مینا بگردید
گیاهی گلدار است که شبیه گل مروارید است. این یک درمان عامیانه برای میگرن است. هنوز به خوبی مورد مطالعه قرار نگرفته است، اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ممکن است کمی موثرتر از داروها برای درمان میگرن باشد.
در مروری بر مطالعات سال 2015، که بهروزرسانی یک مطالعه قبلی در سال 2004 است، نویسندگان به این نتیجه رسیدند که برای حمایت از استفاده از گل مینا برای درمان میگرن به مطالعات بزرگتری نیاز است.
نویسندگان خاطرنشان می کنند که یک مطالعه بزرگتر که از بررسی سال 2004 منتشر شده است، نشان می دهد 0.6 روز کمتر میگرنی در ماه در افرادی که گل مینا در مقایسه با دارو مصرف می کردند، وجود داشته. آنها مطالعات قبلی را با کیفیت پایین یا ارائه شواهد ترکیبی توصیف می کنند.
بررسی سال 2020 مطالعات منبع مورد اعتماد منتشر شده در Phytotherapy Researchal نیز یافتههای مربوط به گل مینا را به صورت مختصر تایید میکنند. (منبع)