سالم ترین خوراکی های گیاهی برای بهبود التهاب مزمن التهاب بخشی طبیعی از پاسخ ایمنی بدن شما است ، بهبود التهاب اما می تواند به یک مشکل تبدیل شود ، حتی اگر سیستم ایمنی بدن با یک مهاجم خارجی مبارزه نکند . به گزارش Prevention التهاب مزمن به دلایل زیادی از جمله عفونتهایی که از بین نمی روند ، استرس ، داروهای خاص و رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات تصفیه شده و قند ایجاد میشود و می تواند به بسیاری از مناطق بدن از جمله قلب ، مفاصل و مغز شـما آسیب برساند اما خبر خوب اینکه افزودن غذاهای ضدالتهاب به رژیم روزانه می تواند به کاهش این خطر کمک کند
سالم ترین خوراکی های گیاهی برای بهبود التهاب مزمن سالم ترین خوراکی های گیاهی برای بهبود التهاب مزمن نقل از دویچه وله التهاب مزمن به دلایل زیادی از جمله عفونتهایی که از بین نمیروند، استرس، داروهای خاص و رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات تصفیهشده و قند ایجاد میشود و میتواند به بسیاری از مناطق بدن از جمله قلب، مفاصل و مغز شما آسیب برساند.
گیلاس شیرین
سالم ترین خوراکی های گیاهی برای بهبود التهاب مزمن گیلاسها بسـیار خوشـمزه و سرشـار از آنتی اکسـیدانهایی مانند آنتوسـیانینها و کاتچینها هستند که با التهاب و استرس اکسیداتیو در بدن مقابله می کنند . استرس اکسیداتیو می تواند باعث آسیب سلول و بافت همراه با برخی شـرایط جدی سـلامتی ، از جمله سـرطان و بیماریهای قلبی شـود . خوردن گیلاس شیرین می تواند نشانگرهای زیستی التهابی را در بدن شما کاهش دهد .
گوجه فرنگی
سالم ترین خوراکی های گیاهی برای بهبود التهاب مزمن گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C ، پتاسیم و لیکوپن است ؛ یک آنتی اکسیدان با خاصیت ضدالتهابی چشمگیر . لیکوپن ممکن است به ویژه برای کاهش ترکیبات پیش التهابی مربوط به چندین نوع سرطان مفید باشد . نوشیدن آب گوجه فرنگی به طور قابل توجهـی مارکرهای التهابی را در زنان دارای اضافه وزن کاهش میدهد .
ند به اجم ی که رات مله های
روغن زیتون
بهبود التهاب
این روغن حاوی یک ترکیب فنلی به نام اولئوکانتال است که دارای مزایای ضدالتهابی است . اثر اولئوکانتال حتی با داروهای ضدالتهابی مانند ایبوپروفن مقایسه شده است . اسید اولئیک که اصلی ترین اسید چرب موجود در روغن زیتون است ، می تواند مارکرهای التهابی در بدن را کاهش دهد . آجیل مغزها غنی از ویتامین E و دارای اثرات ضدالتهابی همچنین منابع خوبی از امگا ۳ برای مبارزه با التهاب هستند . به ویژه گردو دارای خواص ضدالتهابی همچنین حاوی پلی فنولهایی ( ترکیبات گیاهی ) به نام الاژیتانین اسـت که در دستگاه گوارش به مولکولهایی به نام urolithins با خاصیت ضدالتهابی تبدیل می شود .
سالم ترین خوراکی های گیاهی برای بهبود التهاب مزمن
آووکادو
منبع خوبی از ویتامین C و E و اسیدهای چرب امگا ۳ ، چربیهای اشباع نشده ، بتاکاروتن ، لیکوپن و منگنز است که می تواند پاسخ التهابی بدن شما را کمرنگ کند .آووکادو حاوی انواع کاروتنوئید است که با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است .
از دست دادن دندانها و خطر ابتلا به آلزایمر و زوال عقل
سالم ترین خوراکی های گیاهی برای بهبود التهاب مزمن
از دست دادن دندان یک عامل خطر جدی برای ابتلا به اختلالات شناختی و خطر کمک کند .
زوال عقل است ؛ اگرچه استفاده از پروتزهای دندانی ممکن است به کاهش این محققان دانشگاه نیویورک ۱۴ مطالعه را که بر روی بیش از ۳۴ هزار بزرگسال مسن انجام شده بود ، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند بزرگسالانی که دندان بیشتری از دست میدهند ، ۱/۴۸ برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به اختلال تفکر و ۱/۲۸ برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل هستند .
یافتهها البته نشان میدهد که درمان به موقع با پروتزهای دندانی ، ممکن است این روند را معکوس کند.به گفته محققان از دست دادن دندانها ، فرایند جویدن را دشوار می کند و ممکن است منجر به کمبود تغذیه یا تحریک تغییرات مغزی شود . همچنین شواهد فزاینده ای در مورد ارتباط بین بیماری لثه ( علت اصلی از دست دادن دندان ) و افت شناختی وجود دارد .
مطالعـات قبل نیز ثابـت کرده بود که بیماری پریودنتـال لثه خطر ابتلا به بیماری هـای قلبی را افزایش میدهد امـا باکتریهایی که باعث التهاب لثه میشوند ، با خطر ابتلا به آلزایمر نیز مرتبطند . ایـن گونه از باکتریها ، به نام پورفیروموناس ژنژیوالیس ، می توانند از دهان به مغز منتقل شوند . باکتریها پس از ورود به مغز ، آنزیمهایی به نام ژین گپین آزاد می کنند که میتوانند سلولهای عصبی را از بین برده و به نوبه خود منجر به از دست دادن حافظه و در نهایت آلزایمر شوند.براساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا ، از هر شش بزرگسال ۶۵ ساله یا بیشتر در این کشور ، یک نفر تمام دندانهای خود را از دست داده است .
نشانههای آلزایمر از روی سبک رانندگی
که سبک رانندگی آدمها با بالا رفتن سن شان تغییر می کند . اما آنطور ک دانشمندان می گویند ، تغییرات جزئی در نوع کنترل خودرو توسط فرد می تواند نشانهای از مراحل نخست ابتلا به بیماری آلزایمر باشد .
در آزمایشی در آمریکا ، محققان تلاش کردند با نصب دستگاه موقعیت یاب ( جی پی اس ) در اتومبیل گروهی از داوطلبان بالای ۶۵ سـال در ایالت واشنگتن به این تغییرات جزئی در سبک رانندگی و ارتباط آن با بیماری آلزایمر پی ببرند . پس از جمع آوری دادههای حاصـل از این آزمایش به مدت ۳۶۵ روز ، سرانجام محققان دریافتند که تنها بررسی عادات رانندگی افراد و بدون نیاز به آزمایشهای پزشکی پیچیده و هزینه بر می توان علائم اولیه ابتلا به آلزایمر را شناسایی کرد .
قبلا از طریق آزمایشهای پزشکی مشخص شده بود که حدودا نیمی از ۱۳۹ نفر شرکت کننده در این آزمایش در مراحل اولیه یا بالینی آلزایمر به سر میبرند.
مشاهده سـبک و عادات رانندگی آنها حاکی از آن بود که این عده برخلاف دیگران ، به طور مثال با سـرعت کمتری رانندگی می کردند ، بیشـتر دسـت به تغییرات ناگهانی میزدند ، کمتر شـبها رانندگی می کردند ، و در مجموع مسـافت کمتری با اتومبیل رانندگی می کردند . آنها همچنین به نسـبت دیگران در حین رانندگی به تعداد مقصدهای کمتری سر میزدند و معمولا از مسیرهای محدودتری برای رفت و آمد استفاده می کردند . سالم ترین خوراکی های گیاهی برای بهبود التهاب مزمن
میگرنیهابخوانند
تحقیقات جدید حاکی از آن اسـت که خوردن مقدار زیادی ماهی چرب می تواند از دفعات و شدت دردهای میگرن بکاهد .
به گزارش US News محققان آمریکایی پی برده اند که اسیدهای چـرب امگا ۳ موجود در انواع ماهی مانند ماهی تن ، ماهی قزل آلا ، ماهی خال مخالی ، ماهی سالمون و … می تواند به کنترل درد میگرن کمک کند ، به ویژه همزمان با قطع مصرف اسیدهای چرب امگا ۶ موجود در روغنهای گیاهی .
کریستوفر رامسـدن ، محقق بالینی این مطالعه از موسسه ملی کهنسالی در بالتیمور مریلند در آمریکا می گوید : من فکر نمی کنم تغییـر رژیم غذایی یک راه حل جادویی برای کنترل سـردردهای میگرنی باشد ، اما ممکن است در نهایت یک ابزار باشد که می تواند همراه با داروها و سایر درمانها برای بهبود زندگی افرادی که درد مزمن دارند ترکیب شود .
برای این مطالعه ، رامسدن و همکارانش با بررسی اطلاعات مربوط به ۱۸۲ نفر دریافتند که رژیم غذایی فاقد اسیدهای چرب امگا ۶ و سرشار از ماهیهای چرب ، منجر به کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصد از کل سردردهای روزانه و ماهانه میشود . پژوهشگران در تحقیقات قبلی دریافته بودند که رژیمهای غذایی حاوی مقدار زیادی اسید لینولئیک ( اسید چرب امگا ۶ ) از روغن ذرت و سـایر روغنهای گیاهـی باعث افزایش التهـاب در بدن می شـوند ، در حالی که رژیمهای غذایی با اسید لینولئیک کمتر ، التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش میدهند .
بر اساس مطالعه فوق ، در شرکت کنندگانی که از رژیمهای غذایی سرشـار از اسیدهای چرب امگا ۳ اسـتفاده کرده بودند ، میزان چربیهای مربوط به درد در خون نیز کاهش یافته بود . محققان در عین حال هشــدار داده ادن ، البته کسـانی که به جای ماهی ، مکملهای امگا ۳ را انتخاب می کنند ، نمی توانند شاهد این مزایا باشـند چون مکملهای امگا ۳ ، سـطح اسیدهای چرب امگا ۶ را که کلیدی برای کاهش دفعات و درد سـردرد اسـت ، کاهش نمیدهند . نتایج این مطالعه ۳۰ ژوئن در نشریه BMJ منتشر شده است .