آکای بری چیست ؟ چه خواصی دارد ؟ مواد غذایی ضد التهابی و آنتی اکسیدان فرد را سالم نگه می دارند و در صورت بیمار شدن سلامت را به او باز می گردانند. آکای بری یکی از انواع توت است که مزایای ضد پیری دارد. امروزه بیشتر از هر زمان دیگری مصرف آکای بری توصیه می شود. آکای بری یا توت آکای برای چه خوب است؟ شاید آکای بری بیش از هر میوه دیگری در کاهش علائم پیری و تقویت سلامت کل موثر است. مزایای توت آکای به علت وجود فیتونوترینت های ارزشمند آن (خصوصا آنتوسیانین)، به علاوه ویتامین C، ویتامین A و فیبر غذایی است.
آکای بری چیست ؟ چه خواصی دارد ؟ در حقیقت برخی از گزارشات نشان می دهند که در گذشته افراد برزیلی و آمازونی در طول مواقع خاصی از سال، آکای کافی مصرف می کردند تا بیش از۴۰% از کالری مصرفی کل را دریافت کنند. آن ها با مصرف آکای می توانستند برای چندین ساعت بدون احساس گرسنگی، خستگی و ضعف شکار کنند و مواد غذایی را جمع آوری کنند که خیلی ها این خصوصیت را به فیتونوترینت و فیبر آکای نسبت می دادند.
آکای بری چیست ؟ چه خواصی دارد ؟
مزایا آکای بری
- سرشار از آنتی اکسیدان ها
- محافظت در برابر بیماری قلبی و دیابت
- آکای بری و تقویت سلامت پوست
- کمک به کنترل اشتها و تقویت کاهش وزن
- آکای بری و تحریک گوارش سالم
- بهبود سطح کلسترول
- ضد سرطان
- بهبود عملکرد مغز
- آکای بری چیست ؟ چه خواصی دارد ؟
چرا آکای بری برای کاهش وزن موثر است؟
برخی از کارشناسان بر این باورند که آکای به علت تاثیری که روی هورمون های کنترل کننده سطح قند خون، و احساس گرسنگی و سیری می گذارد توانایی سرکوب کردن اشتها را دارد. به نظر می رسد توت آکای به تقویت عملکرد متابولیک کمک می کند که به بدن این امکان را می دهد که مواد مغذی را بهتر جذب کند، مواد غذایی را تجزیه کند، ضایعات را حذف کند و ترشح انسولین را تنظیم کند. آکای می تواند تجزیه چربی و کربوهیدرات ها را آسان کند و تمایل به پرخوری را کم کند، که یک روش مستقیم برای حفظ وزن سالم است. خواص آکای بری
آکای بری در مقایسه با گوجی بری
آکای بری و گوجی بری هر دو سرشار از مواد مغذی هستند. همچون آکای، گوجی بری نیز برای هزاران سال مورد استفاده قرار گرفته و ریشه در طب سنتی چینی دارد. در طب سنتی چینی از گوجی بری برای استقامت، مقاومت، افزایش تمایل جنسی، باروری، بهبود مشکلات قلبی و طول عمر استفاده می شد. همچون آکای، گوجی بری نیز سرشار از ویتامین A، B1، B2، C، E، B6 و ۱۸ آمینواسید ضروری، لینولئیک اسید، بتاکاروتن، مواد معدنی، ژرمانیوم و سلنیوم است.
یکی از مزایای گوجی بری این است که بدون چربی های اشباع، سدیم و کلسترول است. اگر چه چربی های اشباع برای اکثر افراد مشکل خاصی ایجاد نمی کنند و خطر زیادی ندارند اما برخی از افراد به علت مشکلات قلبی بهتر است که به میزان کمتر از آن ها استفاده کنند. البته میزان چربی اشباع آکای نیز خیلی پایین است.
آکای بری چیست ؟ چه خواصی دارد ؟
خطرات و عوارض جانبی آکای بری
آیا توت آکای هیچ خطری دارد که باید از آن آگاه باشید؟ تا زمانی که نسبت به آکای و سایر توت ها حساسیت نداشته باشید مصرف آن بدون خطر است. دنبال محصولات با کیفیت و خالص بگردید که عاری از پر کننده ها و سایر مواد (همچون میزان زیاد کافئین) باشند.
با توجه به این که آکای بری یک میوه سالم و غنی از آنتی اکسیدان است معمولا خوردن آن ضرری ندارد اما سعی کنید به ادعاهای اغراق آمیز درباره این میوه نیز توجه نداشته باشید.
تاکنون تحقیقات کافی درباره آکای بری انجام نشده و مانند هر ماده غذایی سالم دیگر توصیه می شود در مصرف آن زیاده روی نکنید.
اگر قصد خرید پالپ فراوری شده آماده دارید به برچسب روی محصول دقت کنید که مواد افزودنی و قند به آن اضافه نشده باشد
خواص آکای بری
موفق باشید.