چای سیاه و مضرات آن

adminadmin
388 بازدید
چای سیاه و مضرات آن
چای سیاه و‌مضرات آن بوته چای جز معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن چای سیاه در طبیعت هیچ آفتی جدی جز انسان ندارد . مضرات چای سیاه  مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارد و هیچ پرنده و چرنده و حشره ای به آن نزدیک نمی شود ، اگر در بین علوفه چهار پایان حتی کمی برگ چای باشد حیوان به محض جویدن آن را از دهانش بیرون می ریزد . چای خارجی مخصوصا چای هندی را به زرنیخ می آلایند تا علاوه بر رنگ خوب ، جلوه مطلوبی داشته باشد هرچند به تحقیق زرنیخ سمی و بیماری زاست و خسارتش تا حدودی جبران ناپذیر است . اولین وارد کننده نشاء این گیاه به ایران در اوایل دوره قاجار ، انگلیسی ها بودند که با همکاری عناصر خود فروخته دربار قاجار ، کشت این گیاه و نوشیدن و نحوه مصرف آن را در ایران و در بین ایرانیان رواج دادند .
همان گونه که اشاره شد ، زمانی که چای را از هند می آوردند انگلیس به آنان سفارش کرد که چای را به ایران ببرید ، اما دستور استفاده از آن را به ایرانیان نیاموزید . هندیهای را با شیر می خورند و ما ایرانیان با آب جوش بیا ود پر ما حدود ۴ تا دهند د 9 لذا با شیر چای نوشیدن ضرر کمتری و اثرات بیشتری دارد . ناپلئون به اطرافیان خود گفته بود : اگر می خواهید ملت های مسلمان را از پای در آورید ، همه را با فرهنگ استفاده از چای آشنا کنید و هر وقت دیدید که آنها صبح از خواب بلند شدند و چای طلبیدند ما به مقصود خود رسیده ایم ایرانیان با این که حدود یک درصد از كل جمعیت جهان را تشکیل می د اما . درصد از جای جهان را مصرف می کنند و بنا به تحقیق مصرف چای ، کاهش سن ایرانیان را سبب می شود . چای موجب بیماری های متعددی مانند ناراحتیهای قلبی ، کلیوی ، پوستی ، آرتروز ، ریزش مو ، حساسیت ، کم خونی ، زود رنجی ، یبوست و … می شود . ابن سینا ، چای سیاه را اسفل چای ها می داند . چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است .
چای سیاه و مضرات آن

چای سیاه و مضرات آن

چای به واسطه روزانه آن سمی است که به صورت مداوم وارد بدن می شود . چای میزان اسید معده را افزایش می دهد و باعث بروز تدریجی زخم های معده و روده اثنی عشر می شود ، بالا رفتن اسید معده ، اسیدیته خون را بالا برده که موجب کاهش موقت فشار خون و سرگیجه می شود ، یکی از دلایل خوردن قند یا جای ، پیشگیری از این مشکل است ، چای با افزایش اسید خون باعث حل کلسیم میشود . الف -پوکی استخوان و انواع مشکلات آن مانند دیسک کمر ، دردهای سیاتیکی ، آرتروز و … است و همچنین کم خونی . برسوب کلسیم برداشته شده ازی 9 د تا استخوانها در مناطق غیرطبیعی که می تواند منجر به بیماریهای مانند خار پاشنه و تومورهای کلسیمی مغز وسنگ کلیوی شود . بیماریهای قلبی مانند لقی یا پرولاپس دریچه میترال ، تپش قلب آنژین قلبی و فشار خون از دیگر مضرات نوشیدن مستمر چای است . علائمی مانند سردرد ، بی خوابی و بی حوصلگی که افراد با ترک مصرف چای دچار آن می شوند نشان دهنده اعتیاد آور بودن چای هستند .

چای سیاه و مضرات آن

چای علاوه بر اختلال در جذب آهن ، با جذب کلسیم فسفر و برخی از ویتامینها نیز تداخل دارد . چای حاوی کافئین است LDL یکی از چربی های بد خون را افزایش میدهد که می تواند عاملی برای سکته های قلبی و مغزی باشد . در فنجان چای بین ۶۰ تا ۷۰ میلی گرم کافئین وجود دارد که کلسترول بد خون را افزایش میدهد و عاملی برای انفارکتوس های قلبی و مغزی می شود ، ولی البته آرام بخش است ، اما در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند و از طرفی برای برخی افراد باعث تحریک اعصاب یا تپش قلب میشود و همچنین نوشیدن چای غلیظ برای خانمها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش میدهد . تئین ماده آرام بخش دیگری است که در چای وجود دارد که محرک سیستم عصب سمپاتیک و موجب افزایش آدرنالین می شود ، تئین سبب کاهش مقدار منیزیم که یون های ضروری بدن و ضد سرطان موجود در سلول هاست می شود . ( منیزیم ماده ای است کهدر سلول قرار دارد تا با انواع سرطان مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود )

چای سیاه و مضرات آن

بیشتر اسانسها و مواد معطر شیمیایی که در کارخانه ها به جای چای اضافه می شود جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند . چای دارای تئو پرومین است که سمی و ادرار آور قوی است . این ماده محرک اعصاب بوده و تعادل مایعات را در بدن مختل می کند و عوارضی مانند سردرده تهوع و استفراغ دارد و شخص را عصبی می کند . چای دارای ماده ای به نام گزانتین است که موجب مسمومیت می شود و عوارضی نظیر بی قراری و تحریک ، ایجاد می کند ، این سبب بی نظمی در ریتم قلب می شود . از دیگر مضرات چای سردردهای میگرنی ، یبوست ، گرفتگی عضلانی ، ضعف حافظه ، انواع بیماریهای سنی از جمله ریزش مو ، آفت دهان ، بزرگ | شدن کیسه صفرا ، لکه و سوزش مچ دست و پا ، لاغری ، حساسیت زود رنجی و تحریک پذیری. چای دارای ترکیباتی به نام ت که مزه را تلخ می کند ، تاتنها با آهن ایجاد رسوب کنند که این رسوب ها به دلیل درشتی مولکول و سنگینی آن غیر قابل جذب در بدن است لذا عارضه کم خونی باعث دهها بیماری دیگر می شود از جمله سنگ کلیوی ، اگزالیک دندان ها را سیاه می کند ، چای اسید معده را تحریک می کند که به دلیل ماهیت اسیدی خود در بروز زخم معده موثر است .

چای سیاه و مضرات آن

اثرات ناشی از کافئین ، تئين ، تئوبرومین ، گزانتین و تانن موجود در چای مشکلات و بیماری هایی از قبیل ؛ کاهش سن ، ناراحتی های قلبی ، کلیوی ، پوستی ، آرتروز ، ریزش مو ، حساسیت کم خونی ، زود رنجی ، یبوست ، سوداء افزایش اسید معده ، کاهش موقت فشار خون ، سرگیجه ، پوکی استخوان ، دیسک کمر و دردهای سیاتیکی خار پاشنه و تومورهای کلسیمی مغز ، سنگ کلیه بیماریهای قلبی مانند لقی یا پرولاپس دریچه میترال ، تپش قلب ، آنژین قلبی و فشار خون ، سردرد ، بی خوابی و بی حوصلگی ، افزایش LDL یکی از چربی های بد خون ، افزایش آدرنالین ، کاهش منیزیم ، تهوع ، استفراغ ، | بی قراری ، سردردهای میگرنی ، گرفتگی عضلانی ، ضعف حافظه ، بیماریهای دیگر از جمله آفت دهان ، بزرگ شدن کیسه صفرا ، لکه و زردی دندان ها | لاغری ، سوزش دست و پا و تحریک پذیری و د پا را به همراه دارد در صورتی که روی برگ تازه چای عملیات تخمیر صورت گیرد ، تغییراتی در رنگ و مزه و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود . پس از مراحل تخمیر آن را خشک کرده و بسته بندی می کنند که اصولا چای خارجی از جمله کلکته و سیلان ، احمد و به سبب افزودن ترکیباتی از جمله زرنیخ بسیار مضر بوده و عوارض خطرناکی به دنبال دارد لذا بسیار توصیه می شود از مصرف چای خارجی پرهیز شود و ترجیحچای ایرانی مصرف گردد و به جای چای سیاه ، چای سبز در دستور کار نوشیدنی ها قرار گیرد ، هرچند عطر چای چندان مفید نیست و اصولا مضر است ؛ می توان از گل یاس ، گل سرخ ، گل بهار نارنج ، نعناع ، هل ، لیمو خشک و چند پر زعفران را به صورت | ترکیبی با جدا جدا به چای افزود و از طعم خوش چای بهره برد .

چای سیاه و مضرات آن

چای سبزه در صورتی که برگ تازه چای را به سرعت خشک کننده چای | نیز به دست می آید ، چای سبز خاصیت ضد پوسیدگی دندان به علت فلوراید بالا ، ضد سرطان معده ، ضد خارش و موافق تقویت سیستم ایمنی بدن را دار است و برخلاف چای سیاه ، چای سبز فاقد کافئین است بنابراین چای سبز آرام بخش است ، چای سبز ضد حمله قلبی و سرطان و تقویت کننده بسیار مفید ، این چای ضد چربی و قدری تب بر ، سبب تقویت معده ، ضد سموم بدن و ضد نفخ معده است و تقویت کننده حافظه و ضد افسردگی است

زیان مضاعف

مصرف انواع چای های عطری و اسانس دار که انبوهی از مواد شیمیایی را نیز وارد بدن می کند .
استفاده از دستگاههای چای ساز
نوشیدن چای داغ ، افرادی که چای را خیلی داغ می نوشند بیش از دیگران مستعد ابتلای سرطان نای هستند .
مصرف زیاد قند یا شیرینی به همراه چای ، شکر همراه با چای می تواند سلامت دندان و کبد را به خطر اندازد و وزن را بالا ببرد .
نوشیدن چای پررنگ ، مخصوصا برای خانمها بسیار خطر ساز خواهد بود .
نوشیدن یا خوردن چیزهای سرد قبل یا بعد از از چای نوشیدن چای بلافاصله پس از غذا کم خونی می آورد .
نوشیدن چای مانده از جمله استفاده از فلاسک ؛ زیرا چای مانده به تدریج مواد سمی بیشتری آزاد می کند و استفاده از چای کیسه ای ، انواع چای های بسته ای ضایعات چای هستند که فرآوری مختلف شیمیایی در بسته های کاغذ بسته بندی می شوند ، هرچند برخی مواد شیمیایی موجود در کاغذ بسته بندی در آب جوش حل شده و وارد بدن می گردد .

خواص چای طبیعی ایرانی ؛

جایی که به طور طبیعی تهیه و رنگ و اسانس نداشته باشد و به مقدار کم و کمرنگ مصرف شود دارای خواص زیر است :
برای کسانی که به گوشت خواری عادت دارند ، برای هضم گوشت مفید است و آن را زود هضم می کند
مصرف کم چای ( تأكیدا کم و طبیعی باعث تسریع حرکات تنفسی ، بهبود گردش خون ، تقویت دندان ها و رفع خستگی میشود .
چای طبیعی یک ماده ضد عفونی کننده خوبی است ، در نتیجه برای شستشوی چشم وزخمهای عفونی و لثه های عفونی مفید است . مخصوصا درمان چشم های عفونی شده کودکان و حتی بزرگسالان .

 چند توصیه برای کاهش زیان های چای ؛

چای همراه با مصلح آن مصرف شود ، مصلح اصلی چای نبات و یا عسل به همراه شیر بز یا گاو است .
در افراد با طبیعت سرد ، نوشیدن چای با میخک ، انیسون ( شوید ) ، زنجبیل یا دارچین و در افراد با مزاج گرم با شیر بز یا گاو توصیه میشود .
 آشامیدن چای به صورت ناشتا مخصوصا در افراد با مزاج گرم مضر است .
چای همراه با شیرینی ؛ البته شیرینی های طبیعی مانند خرما ، کشمش ، توت ، نه قند و شکر ) مصرف شود ، چون نوشیدن چای تلخ مضر است . مصرف چای با هل ، سبب کاهش آروغ و بوی بد دهان می شود .

چای ضد سرطان ؛

چای هل برای درمان ناراحتی های گوارشی ، درد معده و نفخ شکم مفید است وهل نقش مهمی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ دارد و از سلول های روده محافظت می چای ضد سکته ؛ چای زعفران از تجمیع کلسترول در رگها و به این ترتیب از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و ضد سکته است .

یک ترکیب نادرست ؛

آب لیموترش و اسانس آن برای بدن مفید است اسانس لیمو به واسطه انرژی زا بودن آن مشهور است ، پس سعی کنید در نوشیدنیها از آب لیمو استفاده کنید ، اما ترکیب لیموترش با چای داغ موجب از بین رفتن ویتامین C لیموترش می شود و به مینای دندان آسیب می رساند . دارچین ؛ تقویت قوه باه و اعصاب و حافظه ، ضد انسداد کبدی و قند خون ، رماتیسم ، ورم لوزه ، بدبویی دهان و سرماخوردگی و کولیت معده . هل ؛ ضد بلغم و نفخ ، نشاط آور ، افزاینده ادرار ، تقویت حافظه و معده ، ضد میگرن ، سنگ مثانه ، کیسه صفرا ، صرع ، قابض و قاعده آور . زنجبیل ؛ ضد انگل ، افزاینده شیر مادر ، ضد درد ، خلط آور ، ضد کم خونی و ناتوانی جنسی ، ضد ترش کردن و ضد حصبه و جوش های غرور ، ضد نفخ ، محرک و قابض

راه حل بهتر ؛

رواج دمنوش های طبیعی که عموما مفید و با صرفه هستند می تواند جانشین خوبی برای چای مضر باشد . البته مصرف مداوم گل گاو زبان باعث تپش قلب ، رسوب اسید معده و کم شدن سوی چشم میشود . بنابراین هر چیز به اندازه اعتدال صحیح است مثلا نوشیدن قهوه به صورت مداوم موجب اعتیاد به کافئین نا آرامی و سردرد و بیماریهای کبدی می گردد .
دسته بندی تناسب اندام و تغذیه
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قرص چاقی
  • قرص چاقی ویتافیت
  • قرص چاقی صورت فت فیس
  • پودر و قرص چاقی گین آپ
  • قرص و کرم حجم دهنده بالا تنه
  • قرص و کرم حجم دهنده پایین تنه
محصولات مو
  • محلول ضد ریزش زاندروکس
  • قرص هیربرست
  • ماسک ترمیم کننده موی
محصولات پوستی
  • کرم بوتاکس و چین و چروک
  • کرم مرطوب کننده ابرسان
  • کرم روشن کننده رفع تیرگی
  • پیله ابریشم
  • دور چشم
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
ارسال پیام
1
مشاوره رایگان
در اسرع وقت پاسخ گو خواهیم بود.
سلام
می تونم کمکتون کنم ؟